Gizzgzz Mommy99 kahve sigara soğanı kavururken çıkan o koku eti kavururken çıkan koku şampuan deterjan parfüm offf gitsin gelmesin o günler allahım hala deterjan şampuan kokusu beni tiksindiriyor 22. Haftadayım
2prensesannesiiii Mommy99 yumurta kokusundan tiksindim sabah kocamın sıktığı parfümden rahatsız oluyorum burnumu kapatıyorum tuvalete girdiğim an sabunun sası kokuşu hiç güzel gelmiyor bana onun dışındaaa sabah uyandığımda ağzımda oluşan o tad hala tiksinirim çalkalıyorum hatta gece kalkıp ve yeni başlayan tiksinme nutella kokusunu çok severdim yerken mutlu olurdum ama şuan kokusu bana ağır geliyor tiksindiriyor ette pişiremiyorum her şeyden tiksinmişim ya ben yaaa şuan onu fark ettim😂🙈
Duyulurum Mommy99 iki hamileliğimde de yalnızca çaydan tiksindim 😅 ilkinde fark etmemiştim ve içmeye çalışıyordum ilk haftalarda 🥲
Snnaadayi @Mommy99 normalde su yerine kola içen biriydim 4ay kolanın kokusu gelince yada görünce midem bulandı yeni yeni geçiyor tiksinmem sanırım bir daha kola icmicem, tiksintim geçse bile tadı çok kötü gelmeye basladi
Birsenim Mommy99 hamilelik boyunca geçmez, aynısı bende de var, kızımdada olmuştu. 5aylıgım hala aynı ve aramıyorum aslında içmemek daha iyi kansızlık olmaz en azından çay içiyorum zaten :)
babymomy12 Mommy99 ben pişmiş tavuk kokusundan ve sucuktan tiksindim 33 haftaya girdim hala daha çok kötü kokuyor 🥲
Mommy99 Tuvaletten de çok tiksiniyorum ben ya isterse gıcır gıcır olsun daha afedersiniz ayak bastığım an öğürtü geliyor ihtiyaç karşılamak bile zorlaştı 🤣
Gkces09 Mommy99 aklıma gelebilecek herşeyden şu an gülüyorum ama o an sinir krizine giriyordum meyve, yogurt, salçasız soğan sız çorba ile beslendim son 3 ayda azcık yemeye başladım ama soğan 40 çıkana kadar geçmedi 😂
nino033 Hergun içmeden duramadım 2 3 fincan içtiğim Türk kahvesi ve bitter çikolata suan asla yiyemiyorum kuruyemis tatlı yiyemiyorum
mucizeeem_ Kahvedeeeennnn 14+1 haftalığım hala evimde kahve yaptırmıyorum gelenlere de malesef diyorum direk kusmaya başlıyorum eskiden çok severdim ama hamilelikte maalesef
Sena00 Mommy99 kızımda kahvenin kokusuna tahammül edemiyordum birde soğan bu ikinci 13 haftalık kırmızı et sucuk görmek bile istemiyorum