2_evlatyolda Rabiaturgut4445 aynen öyle şimdi 2 yasında kardeşi olcak kuzumun rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin güle güle giysin cicilerini
Rabiaturgut4445 berceste5155 evet ya sonra fotoğraflarda öyle cıkarsa pişman Olcam o yüzden Dursun begendigim diyorum
Rabiaturgut4445 ilzannliy amin canım işte ilk olunca insan heves ediyo en güzellerini alalım giydirelim istiyo 🤭
ilzannliy Rabiaturgut4445 evet insan hevesleniyor bizimde ilk bebişimiz aman ondan kıymetli değil kullanırız yaa çıkar elbet lekeler ne yapalım 😁😁
Rabiaturgut4445 ilzannliy bişey diyim mi pazardan bende bebitof aldım bi kaç tane normal magazalardan daha kaliteli pazarı küçümsüyoz ama daha güzel seyler oluyo valla
ilzannliy Rabiaturgut4445 bebitof markası da kötü değil canım aynen öyle mağazaya gidip aynı marka aynı ürüne daha fazla para harcıyoruz
Rabiaturgut4445 binnur64 canım breeze diye bi site var sürekli indirim oluyo ordan 6 tane tulum aldım ve hepsi pamuklu bazıları 38 liraya geldi gercekten kumasları cok güzel
binnur64 Rabiaturgut4445 evet ben de indirmiştim uygulamasını😊 2 alt 1 üst takımlar 50 tlydi şimdi tükenmişler ama cinsiyetini bilmediğimiz için almaya başlamadık henüz 🥲
Rabiaturgut4445 ilzannliy aynen aynen ben bide seyden emin olamamıstım kardeşim hastane cıkısı almıştı o klasikler var ya yıllardır olan hani mavi puantiyeli falan oluyo onu vercektim kız o kadar heves etmiş Almus diye sonra içime sinmedi ondan acaba onu koysam dedim de burda konustuktan sonra aman içime ne siniyosa onu koycam dedim 😅😅 evet canım bebitof güzel kaliteli ama senin aldıklarını da baya begendim güle güle kullanmak nasip olsun inşallah
ilzannliy Rabiaturgut4445 yani tercih meselesi canım istediğini kullan sonra keşke deme 🙃 evet internette beğendiklerim karşıma çıkınca aldım 😂😂😂 amin inşallah hepimize nasip olsun canım
Udu ilzannliy evet biraz öyle ama 9 tane tulum aldim baska bi magazadan daha sadece hijyenik olsun diye yikadim azi yuzu kaydi
Fnyk Peki hemşireye verilecek kıyafetlerin içine bez, ıslak mendil, pişik kremi vs. de koyacak mıyız yoksa onları ayrı mı veriyorsunuz?
binnur64 Fnyk sadece bez ve kıyafet veriliyo diye biliyodum ben, doğum yapan annelerden cevap bekliyim ben de öğrenmiş olurum
ilzannliy Fnyk pişik kremi ve ıslak mendile ihtiyaç yoktur bence ama giydirirken bez lazım illaki. çoğu hastane çantası videosunda öyle hazırlıyorlar kıyafet bez battaniye şeklinde
Rabiaturgut4445 Fnyk yok ben gebe okuluna gittim ordaki ebe hepsini söyledi. Bi tane hastane çıkışı takım ama içinde önlük olmayacak şapka ve eldiven olacak. Bi çift çorap bi tane penye battaniye ve bebek bezi. Bu kadar. Baska sey vermene gerek yok giydirip direk bebegi odaya getiriyolar o dedikelrini yanına al sen
Rabiaturgut4445 Fnyk pişik kremi almana da gerek yok cocuk dogar dogmaz pişik olmaz dedi hemsire ben sudocrem aldım diye de doktor önermeden pişik kremi alma bakım kremi de alma ekstra üstünde kalın bi tabaka oluyo gerek yok aldığın kremi de kendine bakım kremi yap dedi 😂
Rabiaturgut4445 binnur64 aynen kızsa biraz gec gösterme ihtimali var ama erkekse genelde pat diye açıyo 😂
Rabiaturgut4445 ilzannliy benimki orta boy bi valizi doldurdu hastane cantam eşim diyo ki rezil olcaz millete bu ne böyle 😂😂herkesin böyle diyorum anlamıyo 😅