Udu Kubranazli ilkim bebe den aldim intgramda da var siteleri de var ve cok kaliteli takimlari sattiklari tum urunler cok iyi diger giysilerinide ordan aldim cogunu cok memnun kaldim öneririm ☺️
Rabiaturgut4445 ilzannliy çok güzelmiş takım gercekten bizim burdaki ebe dedi ki önce soguk suyla yıkayıp sonra sıcak suyla yıkarsanız gecer dedi
ilzannliy Rabiaturgut4445 evet direkt sıcak suya koyarsan kan kumaşa tutunur 😬 reglyken hep taşardı yıkardım ondan diyorum çıkar muhakkak diye. Teşekkür ederiz rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize canım
Rabiaturgut4445 Udu AA cok güzeller gercekten ben sadece ben kendime gelene kadar fotoğraf cektiklerinde güzel gözüksün istiyorum ondan bu kadar kararsız kaldım
Rabiaturgut4445 berceste5155 içine uzun kollu önden acmalı bi zıbın koydum e bebekten almıştım bacakları haricinde o baya kaplar diye düşündüm yani kirlenirse o kirlensin dedim acıkcası. Bide kardeşim şu eski model hastane cıkısları vardı ya yuvarlak noktalı onlardan almıs onu mu koysam dedim ama sonra bu daha cok içime sindi gibi valla
berceste5155 Rabiaturgut4445 aman ne olacak ya varsın kirlensin içine sinen neyse onu giydirirsin zaten yenidoğan kıyafetler iki hafta anca giyiliyor
2_evlatyolda Rabiaturgut4445 bırakın kirlensin kıyafeti canı sag olsun ben oğlumda en güzelini koydum da dogar dogmaz küveze aldılar 20 gün kıyafet giymedi evladım. O yüzden içinizden hangisi geçiyorsa en güzelini verin
Rabiaturgut4445 2_evlatyolda ayy cok gecmiş olsun cok dogru söylüyosunuz zaten giyecekleri de bi kıyafeti iki en fazla 3 kez
2_evlatyolda Rabiaturgut4445 aynen öyle şimdi 2 yasında kardeşi olcak kuzumun rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin güle güle giysin cicilerini
Rabiaturgut4445  bunu koydum en son artık
3babyannesy Rabiaturgut4445 ben isimli takım yaptırdim onuda hastaneye götürecem orda kendim giydircem foto için, ilk olarak sarı Filli bı 3 parça alt üst şapka şeklinde vardı onu koydum oda sevimli güzel leke olur kan olur illaki o yüzden beyaz vermek istemedim ilk
Rabiaturgut4445 berceste5155 evet ya sonra fotoğraflarda öyle cıkarsa pişman Olcam o yüzden Dursun begendigim diyorum
Rabiaturgut4445 ilzannliy amin canım işte ilk olunca insan heves ediyo en güzellerini alalım giydirelim istiyo 🤭
ilzannliy binnur64 pazardan aldım desem güler misiniz 😬 daha önce mağazası olup kapatan bir pazarcıydı 😁😁 hatta mağazası olup pazara çıkan birisi daha var oradan da bornoz takımı ve 5li takım aldım
ilzannliy binnur64 Kırmızı 5li takım miniworld 150 lira, 10lu takım bebbek 325 lira. Aslanlı 5li takım imaj140lira, bornoz takımı minilamb 240 lira . Hepside internetteki markalardan ve kumaşları çok güzel.
Rabiaturgut4445 ilzannliy bişey diyim mi pazardan bende bebitof aldım bi kaç tane normal magazalardan daha kaliteli pazarı küçümsüyoz ama daha güzel seyler oluyo valla
binnur64 ilzannliy çok güzelleeeer rabbim sağ salim kucağınıza alıp giydirmeyi nasip etsin inşAllah, çok sağ olun ben de bakıcam şimdi 🥰
ilzannliy binnur64 amin inşallah rabbim hepimize nasip etsin😊 pazar alışverişini hep sevmişimdir hem pazarlık yapabiliyorsunuz hem de veresiye alabiliyorsunuz.
binnur64 ilzannliy olduğumuz ilçede bebek elbiseleri satan pazarcılar yok maalesef keşke olsa da kendim görerek daha ucuza alabilsem😢
Surprizzz2022 Bnde oğlumda isimli beyaz hastane çıkışını verdim kıyafette leke yoktu güzel temzlemslerdi sadece battaniyesi de accik ayak izinden dolayı leke vardı . İçinizden geçen neyse onu verin yıkanınca geçer gecmesede çok büyük bir sknti olmasa gerek☺️
ilzannliy binnur64 ay keşke olsa ne güzel getiriyorlar valla canım uygunda oluyordu. Instagramda güzel uygun sayfalar var ama kargo ücreti var bu sefer.
Rabiaturgut4445 binnur64 canım breeze diye bi site var sürekli indirim oluyo ordan 6 tane tulum aldım ve hepsi pamuklu bazıları 38 liraya geldi gercekten kumasları cok güzel