Kubukargl Aysecan0335 ben doğum yaptığım zaman bebek hemşiremiz bize lansinoh almamızı önermişti meme reddini en aza indirirsiniz demişti ama bize gerek kalmadı hastanede şırınga ile verdik hemşireden yardım olarak sonrasında zaten sütüm indikten sonra bebiş memeyi kavradı şükür
Aysecan0335 Kubukargl yaa ne güzeel bugün rüyamda bebek emziriyordum artık nasıl taktıysam rğyama girmiş bebek almıyodu falan değişik bişeydi 🥲 lansinoh için hiç kötü yorum gelmedi bu iyi
Flyderndkk Aysecan0335 ben bebek hemşireliği yaptım. Aventi kullanmayı hiç sevmezdim. Lansinoh kesinlikle çok daha iyi. Kendi bebeğimde de kulanacaksam onu alacağım.
Aysecan0335 Flyderndkk yaa bu yorum benim için yeterli sanırım profesyonel birinden duymak daha başka oldu teşekkür ederim 😊
Gizzgzz Aysecan0335 medela en iyisi bu konuda emin olabilirsin zaten medikal markası hastaneler de medela nın süt pompasını kullanır diğer hepsi medela muadili
Fatmaakoglu Aysecan0335 hem avent aldım hem lansinoh ama oğlumda hep avent kullandım gayet memnun kaldım
Candy88 Aysecan0335 aventin ucu daha sert, lansinoh çok yumuşak, benim kızım en çok lansinoh sevmişti. Ben lansinoh derim hem lansinoh süt sağma makinesi kullanmıştım, onunla da uyumlu oluyor..
ilaydaa61 Aysecan0335 bende hep Avent almayı düşünüyordum emzik falanda avent aldım ama bu yorumu çok duyunca biberonu lansinoh 2 boy aldım deneyip görücez 😊
Candy88 [silindi] ben tekli aldım ilk başta ama zorlandım sonra çiftlisini de aldım.. Benim kızımda meme reddi oldu 18 ay süt sağıp verdim çiftlisinden çok memnundum..
esnyz14 Aysecan0335 Ben önce Philips avent düşünüyordum. Ama kolik bebekler için olan Dr. Brown’sun biberonlarından alıcam. En azından kolik bir bebişim olursa faydası olur çevremde kullanıp faydasını gören arkadaşlarım da oldu. Size de bir fikir olur belki diye seçeneklerinizin dışı da olsa yazmak istedim 🤷🏻♀️🙌🏼