Aysecan0335 Kızlar biberonda hangisini tercih ettiniz ya da edeceksiniz? Lansinoh annenin memesine en yakın başlıkmış sanırım indirim zamanıyken bunları aradan çıkartmak istiyorum ama kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz
ibrahimlichinare Aysecan0335 philips avent kalitesine göre onu tercih etmeyi düşünüyorum☺️ diğerini Azerbaycanda hiç duymadım, bir çok yakınım da avent kullandı çok da memnunlar.
Gizzgzz Aysecan0335 medela ama iki çeşidi var bunun bir tanesi sadece anne sütü için diğeri de yavaş akış normal biberon mama da yiyebilir
ibrahimlichinare Aysecan0335 bence 2 boy alın, küçükken minik cam olanlar sağlıklı. Büyüyünce kullanışlı olmaz, kıra bilir o yüzden hem biraz büyük boy plastikini alın. İnce plastik olmuyor hem philips avent, kalın ve kaliteli oluyor, zararlı olacağını da sanmıyorum
Aysecan0335 ibrahimlichinare evet mantıklı tek kafamı karıştıran şey lansinoh kullanınca memeye çok yakın olduğu için meme reddi en aza iniyormuş o sebepten acaba mı dedim
ibrahimlichinare Aysecan0335 aldığınız zaman satış sorumlusuna da sorabilirsiniz aslında, onlar da iyi bilir ama sizin için araştıracağım şimdi, philips kullanınca meme reddi falan oluyormu
ibrahimlichinare Aysecan0335 philips avent alırsanız eğer, sordum onun bir çok modelleri varmış, satış sorumlusuna sorarak memeye en yakın hangisiyse onu isteyin dediler. Bazıları hiç kullanışlı değilmiş
hulyaakgn34- Ben lansinoh kullandım hatta bebeğim 2 günlük verdim biberonu asla meme reddi yaşamadım kızım 1 bucuk yaşına kadar hem biberonla hem normal emzirdim
Aysecan0335 [silindi] deneyimleyeceğiz artık bi şekilde bazen bebeler en iyisini alsan bile kabul etmedimi etmiyorlarmış birazda şans🥲
Aysecan0335 ibrahimlichinare çok sağol canım benim bende araştırıyorum artık bu ay bu işi bitireyim dedim
Gizzgzz Aysecan0335 medela en iyisi bu konuda emin olabilirsin zaten medikal markası hastaneler de medela nın süt pompasını kullanır diğer hepsi medela muadili
berceste5155 Aysecan0335 ben kızıma lansinoh natural wawe cam biberonu aldım akıtma yapmıyor ilk iki i ay hem mama hem meme verdim meme reddi falan yaşamadık şimdi su veriyorum sallıyorum ağzına aksın diye minik damlalar halinde zorla akıyor ben kalitesinden akışında memnunum.