Kucuk_melegim Kizlar doktorum açıklığıma baktı fakat rahimim biraz arkada galiba yani derinde baya zorladı acikliğimi anliyabilmek için varmi boyle benim gibi olan normal doğum yapicam sorun degldir inşallah sorun olsa soylerdi herhalde hic öyle birşey soylenmedi
aren6161 Kucuk_melegim gibi haftanız ne bebıs kg su nekadar ? Bazı doktorlar tetıklemek ıcın yapıyor çatı muaynesını belkı de o yüzden bukdr hıssettınız bır sıkıntı olsa şayet solerdı rahat olun sağlıklı dogumlar
Elifgoktug1 Kucuk_melegim bakarken bazen biraz zorluyorlar tam anlayabilmek için sanırım . arkada olması vs değil yani sorun yoktur sağlıkla.kavusun inşallah 🌸
Kucuk_melegim aren6161 38+3 2 cm acikliğim var sancilarim olduğu için muane etti ama cok derine itiyor ve biraz yukarida olduğunu soyledi girişin
Kucuk_melegim Elifgoktug1 bilmiyorum parmaklarini yukari doğru itiyor buda beni zorladi hata ellerini yumruk yap kalcanin altina koy dedi o sekilde de baktı açıklığım var 2 cm
aren6161 Kucuk_melegim hayırlısı cnm haftan gelmıs zaten nasıp gerısı zaten muayne tetıkler az çok açılma artar ınsallah🙏🏻🙏🏻😇
Sumeyye03 Kucuk_melegim bana da öyle dediler alttan muayene ağrılı oluyor dün gece 4 te nişanım geldi 3 cm açıklık var ama ağrı yok ilerlemiyor😔
Kucuk_melegim aren6161 inşallah daha fazla açıklık olsun diye sicak duş squat yapıyorum bakalim düzensiz sancilarm var nebiliym muane esnasında hep yukarı doğru itiyor parmaklarini buda aşırı zorluyor bi arkadaşta benm hic canm yanmadi dedi benmki niye yaniyor ozaman diye sorguladim
Kucuk_melegim Elifgoktug1 bilmiyorum ama eğer normal doğuma uygun olmasa herhalde soylerdi 3 defa muane ettiler umarim açılmam ilerler🌸
aren6161 Kucuk_melegim yanı cinsel ılıskı durumun ne vajına nın durumundan olabılır doktorlar gunasırı ışıskı tavsiye edıyor son zamanlar rahat doğum açılma açısından oranın ıslaklığı kuruluğu da etken kasıyorsan oda etken kafanı rahat tut ki hersey güzel ılerlesın alışına bırak ıns normal sekılde doğumunu yapar sağlıkla kucaklarsın bebısnı
aren6161 Kucuk_melegim sancılar düzene görünce meryem ana otu koy genıs bır kaba suya ınsallah faydası olur meryem suresı oku ole git hastaneye ama bırıne ver ki onu doğum sonrası su dan çıkarılması gerekıyor çok faydası oluyormuş acılmaya
aren6161 Kucuk_melegim sımgeduman var ınstegramda vıdeoların dan yap mutlaka merdıven ın çık vs ınsallah kolaylıkla açılır da olur dogumun
Elifgoktug1 Kucuk_melegim evet mutlaka söylerlerdi endişe etme🤗 inşallah ilerler yürüyüş yapabilirsen gün içinde mutlaka yürü comel kalk hafif sıcak suya otur hergun yarım saat . Adacayi Papatya çayı tarçın çayı gibi caylardan günde 2 fincanı geçmeyecek şekilde ic ve her gün ananas tüket açılmayı desteklersen daha hızlı olur sağlıkla kavusun insallah
Kucuk_melegim aren6161 valla canm cinsel ilişkiye girmiyoruz 24 haftadan beri bir defa kanama oldu damar catlamasi hassas oldugu için rahim yolu sonrasinda eşim korktu bidaha da yanaşmadi Bırakıyorum akışına her küçük detay aklima geliyor tedirgin oluyorum
Kucuk_melegim aren6161 annem yapicak inşallah meryem ana otunu aldı sağolsun bol bol dua okucak arkamdan
aren6161 Kucuk_melegim ıste bu yüzden de ağrılı olur dar orası vs bu çok önemli bır detay mutlaka ılıskı olmalı doğumun rahat geçmesi açısındanda onemlı