Pinkgold Hds benim biraz geç kendini gösterdi her gittiğimde saklıyordu 😂 5 aylıkken öğrendik 3 kere gittik sırf göstersin diye 🙈
Pinkgold Hds benim oğlum geç gösterdi kendini 😃 12. Hafta yada 16. haftaya kadar göstermesi gerekiyor inatcı değilse benim ki gibi her görmeye gittiğimde arkasını dönüyor yüzünü saklıyor elleriyle kapatıyor 😃 yemediğim çikolata kalmadı
Pinkgold Hds inşallah gösterir bide ben sabahları alıyordum randevumu meğersem uyuyormuş o saatler artık geç almaya başladım öğleden sonra gidiyorum çikolata yiyip 😇
Pinkgold Hds doktorum isteğe bağlı diyince bende yaptırmak istemedim her kontrole gittiğimde bi sorunla karşılaşmadık doktorum sorun var deseydi tabikide yaptırırdım
Hds Pinkgold anladm suan benmde güzel gıdıyor isterseniz yaparız dedı doğum sendromlu olup olmadığını merak edıyorm oyuzden ıstıyorm aslında
haticebutun bursa orhangaziden filiz ciğerime geliyorum son 13 günüm kaldı çokta ilgili memnunum 12 haftalık erkeğe benzetti 14 haftalıkken kesin olarak erkek dedi sezaryan olacağım tüpler bağlanacak toplam 7.150 tl hepsi sadece sezaryan 5.650 tl
Lazz61 haticebutun kız ben de o. Gazideyim 😂 ben de tüplerimi bağlatıcam Yalova devlet de hem de bedavaya 🙈 inan 5-6 tane Dr var ve hepsi süper benim Dr Hakan by memnun olduğum için değişmedim ama bir bayan var onu da aşırı seviyorlar Tabi tercih meselesi ben hem devlet hem özelde doğum yapmış olarak ( ikisi de sezeryandı ) devleti tercih ettim önemli olan Dr hasta ilişkişi