Hds Merhaba yeni anne adayıyım ama henüz doktor bulamadm eğer Yalova’da bıldıgınz ıyı bır kadın dogum doktoru varsa onerırmısınız 😘
Hds Pinkgold Aybala hanımla fılız cıgerımı daha cok duyuyorum ama Aybala Hanim cınsıyetı falan geç söylüyormuş oylemı acaba
Pinkgold Hds hayır öyle değil haftanızda zaten direk söylüyor bebeğin cinsiyetini eğer bebek göstermiyorsa onun için yapabileceği bişey yok ama Aybala hanım her detayıyla ilgileniyor oyüzden güvenebilirsiniz 🌸😇
Beyazeller Hds İlgi derken ?bakıyorlar işte neyi merak ediyorsan , ne için geldiysen söylüyorlar . Benim doktorum tatlı biri memnunum . Hepsi aynı şeyi yapıyor doktorların , siz bilirsiniz ben para verm3den her şeyi sorup öğreniyorum :)
Hds Beyazeller tercih meselesi nasıl nerde öğrenmek istersenız öğrenin saygı duyarım ben devlet hastanesınden daha cok ozelı tercıh edıyorm ne zaman gıtsem basından savuşturuyorlar belkı sehırden sehıre göre doktordan doktora fark eder
Beyazeller Hds Daha çok hasta var belki ondan daha kısıtlı olabilir . Şimdi ki hastane çok güzel odalar geniş doktorlar daha sakin çalışıyor . Tabi ki siz bilirsiniz ben sizin için diyorum . :) Benim eltim uzmanlarda doğum yaptı en son doktor parayı aldıktan sonra odasına bile gelmemiş . İyi doktor her yerde iyi bence :)
Hds Gizembltc cok teşekkür ederim 🌸 kararsız kaldm genelde fılız hanımla aybala hanımı duyuyorum pekı uzmanlarda doğum ne kadar bilgınız var mı
Elif23- Filiz hanımla başlayıp yola Aybala hanımla devam edenlerdenim filiz hanım biraz insanına göre davranıyor bence Aybala hanım müthiş bir doktor herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor iyi ki yolum onunla kesişmiş diyorum