Tug_34 Mervem2501 sağlık ocağında test verdim, sabah 9.10 gibi çıkıcak inşallah buraya güzel haberlerle gelirim 🙏🏻 bu geç döllenme olayını ben çok anlamıyorum, 12 gün önce yumurtalama gördüm döllense o zaman döllenmiyor mu?
Mervem2501 Tug_34 bendede kese 1hafta gerideydi geç döllenme demişti doktor Kan sonucum ciktigindada doktor öyle soylemisti
Tug_34 Mervem2501 kaset testlerde flash tutuyorum ışıkta bakıyorum hayalet çizgi bile yok sizinde öyle miydi
rumeyshaan Tug_34 bende de belirti olarak sadece asiri meme hassasiyeti vardi adetten 2 gun once yaptim poztif cikti ardindan yerlesme kanamam oldu
Mervem2501 Tug_34 bende çıkmamıştı yarım saat sonra çöpe atmıştım ertesi sabah merak edip bakmıştım silik bir çizgi çıkmıştı hemen ardından erken gebelik testi yapmıştım cikmamisti Sonra kan vermiştim
rumeyshaan Mervem2501 evet o da vardi bence test yapin 2 tane alin bende birinde poztif digerinde negatif cikti kan verdim betamda gozuktu
Mervem2501 rumeyshaan şuan hamilelik yok düşük yaptım ben hamile kaldığım zamandı göğüs hassasiyeti uçlarında kararma bide bel ağrısı çoktu
Tug_34 Mervem2501 benim göğüslerim normalde çok açık renk ama yumurtalamadan beri uçları acıyor ve uçlar çok belirgin, hafif koyu kırmızı oldu. Çok şiddetli ağrı var ama hep böyle olur regl döneminde. Sadece ekstra farkettiğim aşırı bir beyaz şeffafımsı akıntı var
Seher38365 Asel1211 cesaret edemedim alamadım ya reglim geçsin diye beklemeyi tercih ettim hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ☹️☹️🥺🥺