Lina11 Ebuss97 evet erkek senesi bencede benimde erkek 38.haftamdayım nasip olursa 14 şubatta minik sevgilimi kucağıma alacağım 🤲💙🐣
ikimelekannesi28 Mine16 kızım var birde oğlum olsun istiyorum 10 haftalık olduk şuan öyle içten istiyorum sanırım kız evladı olanlar beklediği bebegi hep erkek ümidiyle bekliyor erkek senesi diyorsanız inşallah oğlum olur 🤲🏻
Ebuss97 ikimelekannesi28 öncelik sağlıkla gelsin tabi ama Rabbim de gönlüne göre versin ki iki evladın tadına da bakmış olursun ne güzel
3kuzuAnnesiyim ikimelekannesi28 evet 2. Kızım var ve ultrasyona bakar vakmaz 3. Yede kız dedım sanırım 2. Den sonra artık hep kız nklıo ve erkk uzak gorunuo:)
3kuzuAnnesiyim Ebuss97 bende cogunlugu erkk goruorum ama benım olmadıgı surece benım için erkk senesi dgl:) 3. Kızım olucak gıbı
3kuzuAnnesiyim Ebuss97 tabi ki ama insanız hrp olmuyanı ister onuda tadıp deneyimlemek istioruz işte. Bir oğluşta büyütmek istiorum Sllahın bilfipinide kuldan saklayamam ki:)
Lina11 Ebuss97 düşünme doğuma odaklanma evladını düşün kucağına alacağın anı o mutluluğu sevinci rabbim kolaylık verir inşallah olumsuz düşünme bak benim az kaldı pozitif düşünüyorum her güzelliğin bir zorluğu vardır 😊
Selinactr Ebuss97 benim de erkek 2 arkadaşımın da bende bugün öğrendim 14 haftayız bence de erkek senesi ❤️
Ebuss97 Lina11 pozitif düşünüyoruz tamam 😍😍 Meryem ana otunu duydun mu bilmiyorum ama aklıma gelmişken söyleyim doğumu kolaylaştırdığını söylüyor çevrem