hunilimom Poyrazaren 2. İse evet o haftalarda ama.ilk için sezeyan yapmıyorlar bı hastalık normal doğuma engel bişe yoksa
Poyrazaren hunilimom benim ilk gebelik bebek tersmis 35+4 sezeryan dedi artık dönmez ama tarih vermediler daha ondan
elif233233 berilmt 38+4te kızım geldi şimdi 36. Haftadayim cumartesi gün alacağız 38+2 pazartesi alalım demişti erken gelmezse plan o
Nazendehanim berilmt evet risk olmasın diye suni sancıyla doğum kararı aldık , hayırla sağlıkla kavuşun yavrunuza
Rabia06 berilmt ilk kızım 40+3 haftalıkken dogdu ikinci kızımda 39+0 haftalıkken dogdu şuandada ogluma hamileyim 32+4 haftalıgız bakalım canı ne zaman isticek gelmeyi 😍
Batman72 Benimde ilk oglum 39+1 de dogdu suni sanciyla Ikimci oglum 36+3 de oldu erken gelmek istemisti oglusum simdi ucuncu ogluma hamileyim 25+5 deyim oda buyuk ihtimale erken gelecek bakalim hayirlisiyla nezaman dogacak
agylik berilmt 41+1 de suni ile doğum baslatilacakti ama 41+0 da kendi sancılarım ile doğum yaptım. 🥰
MaviDeranHazal Poyrazaren neden dönmez dediler ki? Ben de 35 haftalık hamileyim bugün gittim daha dönmemişti ama kafasını o yöne yönlendirmiş gibi dedi doktorum 🤷♀️ yani 37 kadar sanırım dönme durumları var hatta daha fazla bekleyenler de var. Bilemedim yaa ben de merakla bekliyom dönmesini tembel bunlar anacım 😁
hunilimom Poyrazaren ben kızım 36+4 de döndü doktor 38 e kadar bekleriz dönmezse o hafta alırız demişti bir kaç hafta da olsa vaktin var canım
gkcnn nurkaya_11 suyumun patlamasıyla normal doğum sürecim başlamıştı sancılarım da nst de 100 çıkıyodu ama ben hiç hissetmiyodum açılmam da 1 cm’yi geçmedi 12 saat sonrasında da suyumun azalması ve bebeğimin kalp atışlarının düşmesiyle sezaryen doğuma alındım
Poyrazaren MaviDeranHazal dönmez derken bu saaatten sonrası yeri daraldı dönmesi zor gibi dedi gün vermedi daha sezeryan olcak bilgin olsun demişti Allah yardımcımız olsun 😊👍
Poyrazaren MaviDeranHazal tembel bebekler illaki ama şöyl Erd_23 Allah yardimciniz olsun💗 inşallah siz mi tercih ettiniz sezeryani
MaviDeranHazal Poyrazaren başka sorunun yoksa bekle bence kuzucum. Benim kuyruk kemiği kırık doktorun başının etini yedim valla çatı muayenesini yapsın sorun çıkmazsa normal olsun diye. Hemen bebişimize bakabilelim iyileşelim inşallah 🙏 Allah hayırlı güzel doğum nasip etsin
Poyrazaren MaviDeranHazal aynen canım bugün gittim 40 haftaya kadar dönmesini beklicem dedi çok şükür sağlıkla gelsin bebislerimiz 😊💗