ummuhan3 Yumurtlamanin 7.gunu erken gebelik testi negatif çıktı, çok belirgin bir belirtim de yok. Kramp ağrı vs.Adete 7 gün kaldı. Hala ihtimal varmı sizce ? (Test erken gebelik testi normal test değil)
Selen01 ummuhan3 şuan 3+2. Bugün erken gebelik testi pozitif çıkınca kan verdim. Dün adete 6 gün kala yine silik çizgi cikmisti. Hakkımizda hayırlısı olsun🙏
Ayseturgut ummuhan3 bende dayanamayıp adete 7 gün kala yapmıstım negatif cıktı 2 gün sonra tekrar yaptım vee silik cizgi cıktı ihtimalin var
twinsmom_ ummuhan3 en az 10 11 gün geçmesi gerekiyor üzerinden en erken bu günlerde öğrenme ihtimalin var 7. Gün çok erken varsa da idrarda çıkmaz
Sunshine123 Test için erken değil mi benim de 7 gün var adete ama test düşünmüyorum şu an hatta adeti bekleyeceğim boşuna stres olmak istemiyorum
ummuhan3 Sunshine123 Evet erken aslında ama erken gebelik testi sonucta olsaydı çıkardı herhalde ..belirti varmi sizin
Sunshine123 ummuhan3 Dün çok kasık ağrısı yaşadım yürürken karnımda bir şey düşecek gibiydi sanki tarif de edemiyorum değişikti ama bugün ara ara gelen ufak kasık ağrısı dışında bir şey yok
Honeyss Ben erken gebelik testinin adet gecikince yapılması gerektiğini biliyorum Cnm kesin sonuç için
ummuhan3 Honeyss Hayır erken gebelik testleri adet oncesi tespit için satılıyor diye biliyorum ben de🙄
Selen01 Honeyss hayır 10 gün kala ya kadar doğru diyorlar. 7. Gün kala aşırı silik 6. Gün kala az silik bugün 5. Gün kala yani gayet net çizgili olarak erken gebelik testlerin. Beta da yaptırdım 147 bugün
Sevgi56 ummuhan3 belirti olmaz zaten hemen, gebelik çok azda olsa ilerleyecekki belirti olsun hormonlar yükseldikçe yani
Mrveem ummuhan3 ediliyor ama canım yumurtlamadan 12 sonra çıkıyor yine ben 14.gün öğrendim erken gebelik teste şimdi yapıp sitrese sokma kendini canım
1ciftyesilgoz Yumurtlamadan bugüne 10 gün geçti benim testlerimde negatif :( bu ayda olmazsa soğan kürü denicem.
twinsmom_ 1ciftyesilgoz yumurtlamadan sonra 17. Gün kesin öğrenirsin diyordu yumurtlama testi aldığım yer bana çok erken yaptığın için çıkmıyor olabilir umudunu yitirme
Krdlnyldrm Kızlar regl gecikmem var bugün adetimin 4. Günü gecikmesi biraz önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
newmom01_ Krdlnyldrm erken gebelik testlerine ben güvenmiyorum. Aynı saat aynı idrarla hem erken gebelik hem kaset test yaptım. Kaset testte çizgi çıkarken erken gebelik testinde çıkmadı. Kalitesine göre farkediyordur belkide. En güvenli olanı sabredip kaset test yapmak bence.