Elisa55 0707sr salı günü kontrolüm var bakalım kesin bisey dicek mi bu devirde bu yanılmalar insanı baya geriyo 😀
Zeykc16 18 haftalik hamileyim, ilk basta kiz demisti, gecen hafta erkek oldugunu soyledi, simdi kiz oldugunu dusunuyor doktor 🤷♀️ baska doktora gittim oda erkek diyor 😂
selinsmother Sırf bu yanılmalardan kaynaklı devlette her muayenemde farklı doktora gittim ve 6 doktorun hepsinden aynı cinsiyeti duydum artık emin oldum 😂 her muayeneden çıktığımda da kızmış diyorum yeni öğrenmiş gibi 😂
Elisa55 selinsmother en mantıklısı aslında 😂 benim net degil işte kızımda direk 16.haftada %80 demişti doktor 3 farklı doktorada gitmiştim artık emin olmustum😂
Gamzeli_bebek Elisa55 12.hafta yanilmanin olabilecegi haftalar zaten mesela dr um tahminde bulunur ama yanilma payi olur demisti 16. Haftayi beklemek lazim
Bltbrkv 2023Mucizem evet ortak renkler bir tık daha fazla olabilir.Elbette rabbim her şeyin en hayırlısını en güzelini verir 🥰
Elisa55 Evettt kızlarr bugün itibariyle cinsiyetimiz kesinlesti erkek annesi oluyoruuum 🥰🥰🥰 https://mutluresim.com/image/image.U2gUd
Elis90 Bltbrkv merhaba bebeğinize sağlıklı uzun ömürler dilerim . Sizde görmüşsünüzüdr muhakkak bacak arasını. Yani 3 farklı doktorun görmemesi imkansız. Kız demexker zaten görmeseler.
Bltbrkv Elis90 Çok teşekkür ederim.Tabi ki gördüler.Hatta ilk cinsiyeti öğrendiğimde doktorum detaylı da daha net görürsün emin olursun dedi ve detaylı ultrasonda da kız olarak çıktı.Daha sonra özele devam ettim oradaki doktorum da kız dedi.Her şey de bi hayır vardır diyorum :)