Bltbrkv Ada3636 gayet de dönüktü ekrandan takip ediyordum doktor da anlatıyordu zaten o sırada bacağı böyle eli kolu ağzı bu şekilde v.s diyerek
Bltbrkv Kbramhmt amin amin ilk öncelik sağlıklı ve hayırlısını istemek.Rabbim herkes için hayırlısını versin inşallah
Nuraysss Bltbrkv yakinda dogururum, pembis esyalarla gidip aha erkek bu derlerse bayilirim herhalde 😅
Bltbrkv Nuraysss ahahaha😅baya şok edici bir durum ama benim için cinsiyet önemli değildi hiçbir zaman o yüzden çok acayip tepkiler de vermedim 😅
Aysevebebek Daisy0000 merhaba detaylı ultrason da da cinsiyetiniz erkek olarak doğrulandı mi benim de böyle görüntü var da bebegin detaylı ayın 16.sında merak ediyorum hala kız hissediyorum da 🤭
2023Mucizem Bltbrkv aldığın eşyaları naptın 😂 pembe mi giydiriyon oğluna 😅 Bana da kız dedi 18. Haftada detaylıya giricem ayın 9 unda bakalım kesinleşmeden kıyafet alamıyorum 😂
Ftmakaya Elisa55 17 haftam bitiyor İlk kız gibi dedi sonra erkek gibi dedi şimdi tekrar kız gibi dedi haftaya birdaha gidicem 😂😂
Elisa55 Ftmakaya valla ben artık korkar oldum bugün bi fotograf gördüm nette dolasırken kadının biri atmıs bildigin pipi resmi ama sonradan kız oldugu doğrulanmış🤣
Bltbrkv 2023Mucizem pek kıyafet almadım ortak renkler almıştım bir de yeğenimden kalan kıyafetler vardi onlari giydiriyor. Beşik ve bir iki tulumu ve battaniyeleri pembe sadece onu da yerine yenisini alacam😅
Semyyy Elisa55 13.haftada %99 kiz dedi umarim yanilma payi yoktur birsürü kıyafet aldim ogrenir ogrenmez duramayipp:))
2023Mucizem Bltbrkv anladım canım yinede Allah büyük ne kadar kesin konuşsalarda planlar yapsakta o biliyor her seyi 😊 şu an kız benimki de değişmezse bakalım direk kız odaklı alışveriş yapmayı düşünüyordum ama bazı seyleri ortak tercih etmek en dogrusu sanırım 😂
Bltbrkv 2023Mucizem evet ortak renkler bir tık daha fazla olabilir.Elbette rabbim her şeyin en hayırlısını en güzelini verir 🥰
Bedihaaa Banada devlette 16.haftamda erkek dedi bir oğlum var kız olsun çok istiyordum bizde de yanışma çıksa keşke tabi öncelik sağlık. Sağlıklı olsunlar da cinsiyet pekte önemli değil 🥰
Elisa55 Bedihaaa 16.hafta ve üstünde pek yanılma olmuyomus canım genel 11 12 haftalarda yanılma olabiliyomus diye duydum ki doktorumda bana üstüne basa basa net degil dedi. Ama bilemeyiz tabi doguma kadar bile yanılan olmus😄tabiki öncelik saglık 🤲🏻