bademli_puding Baymehal benim oğlan içimde 😂😂 benim kocam tatlı asla yemez evde ne yapsam ziyan olmasın diye bana kalıyo 😂😂
cansualisa bademli_puding sıvılceyi patlattılar taburcu etmiyorlar devam ediyoruz hala kuzum antibiyotik tedavısıne cnm sıkıldı ama genel durumu iyi şükür
Zumzugukodummuzzingillatirim Siracinannesi burcu eminoğlu yazin youtube a tarifleri hem tam tutuyor hemde asiri lezzetli
Siracinannesi Zumzugukodummuzzingillatirim yaptım tatlimi ama onu da eklerim aboneliklerime bir dahaki tatlimda bakarım oraya 😂
Zumzugukodummuzzingillatirim Siracinannesi ben genel olarak onunntariflerini yapiyorum herkes heyraaan djdjdjdjd
Zumzugukodummuzzingillatirim Siracinannesi tek cocuk mutfaga girdigimde yapar gonderirim napiyim sndndnd
bademli_puding Baymehal yok kızz içimde ben yedikçe oda sevinip hareket ediyo 😂😂😂 benim kız büyük 8 yaşında oda tatlı yemez babasının kızı bari oğlum bana benzesin diye bekliyorum sabırsızlıkla 😂
Baymehal bademli_puding benimki de tuzlu atıştırmalık sever hatta evde çekirdek kavgası olur eşimle kızım arasında onlar kavga ederken tatlı ne varsa bitirmiş oluyorum 😂😂😂
Baymehal bademli_puding ek olark o da var tabi eşimde hatta kalktığında etrafına iyice bakar göremez ben gördüğümde ise kıyamet kopar 😂😂😂😂
bademli_puding Baymehal benimkine diyorum sana önlük almak lazım çocuktan çok sen döküyosun diye beceremiyorum çekirdek yemeyi diyo 😂😂
Baymehal bademli_puding 😂😂😂 benimkinin bahanesi de küçük tbak veriyorsun diyo bende salata tabağı veriyorum artık çok fazla dökmüyor 😂😂😂😂