Nilsss1907 annesinin_alparslani Sağolsun arkadaşımdan aldım joie marka. Ona vereceğim paraya güzel bir dolap yaptırdım bebişe☺️
story annesinin_alparslani bizim aracımız küçük olduğu için kapanınca yer kaplamayan bir araba aradık. Bagi Neo’yu aldık. Kabin boy ebatlarında ama travel sistem bir araba. Tek elle açılıp kapanması çok yer kaplamaması vs kesinlikle tavsiye ederim
Bltirm Emily37 Çok sevindim. Bende bebeğime aynı bebek arabasını tercih ettim🥰 Umarım bende sizin kadar memnun kalırım
Elifmaden annesinin_alparslani mamma pole modeli aldim daha kullanmak nasip olmadi ama genel olarak iyi
Akman89 Ben casual cadillac air almıştım, şimdi ikinciye hamileyim. Kızım 3 yaşında taş gibi duruyor, yine onu kullanacağım. Yolda çok rahat gidiyor en sevdiğim tarafı da bu, kesinlikle ta siye eder”m.
Eda_46 annesinin_alparslani baby hope çift tekerli iki yan kullanılabilir 5,6 yaşına kadar da kullanım garantili 👍😊gidip pusetli ikili olan arabadan almayın 1,2 yaşına kadar anca kullanırsınız boşa para
Paradisee21 Mamacita1 asla bulamıyorum o bebek arabasını ne mağazada ne onlinede nasıl bulabildiniz?? :(