annesinin_alparslani 3 aylık oğluma hâlâ bir araba alamadım çift yönlü taşıma kapasitesi yüksek geniş tavsiye edebileceğiniz bebek arabası var mı anneler acil 🙏
Emily37 annesinin_alparslani ben kanz xgo plus aldım.kızım 3 aylık ve doğduğundan beri kullanıyorum çokta memnunum
Bltirm Emily37 Çok sevindim. Bende bebeğime aynı bebek arabasını tercih ettim🥰 Umarım bende sizin kadar memnun kalırım
busekandemirr bagi easyfold 2 capsule travel sistem bebek arabası tercih ettik puseti ile birlikte satılıyor çift yönlü kolay katlanır hafif. tüm beklentilerimizi karşıladı bizim araştırarak almıştık zaten e-bebeklerde de var💜
Paradisee21 busekandemirr ya bende o bebek arabasını çok beğendim ama kalmamıştı e bebekte internet mağazasında da uzun zamandır bekliyorum bir türlü stok gelmiyor çok üzgünüm yaa :(
Fadimegll321 annesinin_alparslani bende kanz K-go aldım güzel ama kullanmadım hâlâ araştırarak almıştım ama :)
limoncicegimFO annesinin_alparslani yoyko city bebek arabası aldım. Yoyko ultimate bebek arabası da aynı özellikte ikiside güzel
nazzlkn Bende çok araştırdım çok önemliydi benim için bebek arabası bütçeniz varsa bence de cybex şuan da kampanya var
twinsmom_ uzaydanbirisi YouTube de videoları var çift taraflı diye gösteriyor aklınızda şüphe varsa videolara bakabilirsiniz ben 3 4 video izledim çift yönlü olarak gösterdi 😇