Snnaadayi @Suheda_4406resul maddiyat konusunda tabiki bişey diyemem ama bana Dr muayenede ense kalınlığı var dedi ve ayrıntılıya yönlendirdi o bir kaç saat bile inanın çok zor geçti çok şükür bir sorun çıkmadı o şüpheyle kalan 4 ayı nasıl geçirdim bilmiyorum ayrıca yanlış bilmiyorsam erken tanıyla anne karnında bile tedavi edilebilecek şeyler var hepimiz çocuklarımızın sağlığı için çaba harcıyoruz
Suheda_4406resul Snnaadayi tabiki sağlığı için çaba harcıyoruz ama ben kendim için söylüyorum benim bebegimin çok şükür hiçbir sıkıntısı yok doktorum hiçbir risk olduğunu söylemedi bu yüzden ayrıntılı ultrasona girmemi gerektirecek bir durum olmadığını düşünüyorum
Btlabk Snnaadayi ilçedeyim burda özel yok malesef burdaki ile gitmemle diger sehirdeki ile gitmem aynı şey ben tam ortadayım bakıcam duruma göre zaten diger arastırmaya gidip sıra alıp tekrar gidemem onun yerine özele git daha iyi
Btlabk Suheda_4406resul bende aynı düşüncedeyim allahtan gelen herseye razıyız aldırmam doğumdan sonra bir hastalık varsa tedavi ediliyormuş merak ettigim için sordum🥰
Suheda_4406resul Btlabk keşke herkes bu düşüncede olsa 🥰 çevremde ayrıntılı ultrasona para verenlerin hepsi pişman eşimin kuzeni ayrıntı ultrasona girmişti hicbirseyi yok dediler bebek dogduki altı parmaklı ve zaten sonrasında o parmagjda aldirdilar ama işte sorun şu ki o kadar para veriliyor ve dikkatsizler güya parmak sayısına kadar bakılıyor bilmiyorum ben hiç ayrıntılı ultrasona para verme taraftarı değilim
Btlabk Suheda_4406resul bende 17 haftadayım şükür şu ana kadar bir problem cıkmadı burda biri post acmıstı ayrıntılı ultroson diye bir arkadaşım pandemi zamanı hamile kaldı sadece bir kere hastaneye gitti cocugunda da hiçbirsey yok
Suheda_4406resul Btlabk çok şükür canım parası olan yine o ultrason kağıdı için gidebilir ama yine bence gereksiz
9ay10gun Btlabk bebegin organlari 22 haftada falan aşağı yukarı oluşmuş oluyor bu haftalarda varsa bir sıkıntı detaylı ultrason sayesinde görüyoruz. Yoksada bundan sonra sıkıntı oluşma ihtimali yüzde beş demişti perinatoloji doktoru organlar için söyledi tabi bunu sadece. Mutlaka yaptırın. Bu kolay birşey. Bebeğinizin iyiliği için uğraşın
ipek_1701 Ben kadın doğum Hastanesi’ne gidiyorum. 8 haftalık kontrolünde doktorum hemen ultroson sekreterliğine gönderdi ayrıntılı için 7 marta gün verdiler. Şuan 18. Haftam , o zaman 22 felan oluyor
9ay10gun Btlabk benim yaşadığım şehirde perinatolji yok kadın doğum doktoruka gittiğimde yeşil alan açıyorum Kayseri’ye gidebilirsin demişti yakın bir şehir bizim yaşadığımız şehre. 182 den Kayseri şehir hastanesine perinatoloji bölümüne direk randevu aldım gittim muanemi oldum. Sende yaşadığın sehirde kadın doğum doktoruna git yeşil alan açsın yakın bı şehirde bildigi doktora yönlendirsin seni sende direk randevunu alır gidersin canm
Btlabk 9ay10gun hangi şehirdesiniz direk randevu alıp gidince bakmıyorlar dediler perinatoloji mi neyse oraya gidip ondanda sıra alınıyor dediler
cileklitursu 9ay10gun merhaba hangi doktor bakmıştı birde gebeliğiniz riskli miydi çoğu riskli gebeliğe ve cogul gebeliğe bakıyorlar diyor
9ay10gun Btlabk anlattim detaylı şekilde. Önce kadın doğuma gidiceksiniz. Sonra gittiğiniz kadın doğum doktoruna detaylı ultrason çektirmek istediğinizi söyleyeceksiniz. Zaten onlar yardımcı oluyolar bulundugunuz şehirde varsa oraya yeşil alan açıyorlar yoksa en yakın şehire. O doktor yeşil alan açınca siz 182 den randevu alabiliyorsunuz anca size söylenen bu. Randevu alabilmeniz için önce kadın doğum doktoruna gitmeniz gerek. Umarım açıklayıcı olmustur
arzuuarsln Radyoloji doktoru baktı bana dün yaptırdım gayet de detaylı ve özenli baktı doğum doktorunuz da önerebilir doktor ben önerdiği doktora gittim