meleksaymaz Ebrarliva aynen sizin cihaz kalitesiz biraz galiba hic netlik yok sanki benim ilk haftalarda ki ultrasonlarima benzemiss
bademli_puding Ebrarliva canım pek anlamadım ama kese erkeğe benziyor kaç haftalık sağlıkla gelir inşallah 🥰
Ebrarliva bademli_puding ay insalalh canim ya Cok.istiorum erkek bebeklere zaafimm var bir kızımda var zaten hele kızım surkeli anne erkke olsun Dior kız cocuklarla hiç oynamaz 🤣♥️
Ebrarliva bademli_puding orda 8+6 9 haftalık yani şuan 14 um ama devlete gittim Banu sefer bana ultrasyon vermedj
meleksaymaz Ebrarliva şuan kaç haftalık ultrasonu attınız ben ultrasonları pek tutmuyorum bişey belli değildi ilk tuttğum bu 🙂
bademli_puding Ebrarliva kese erkeğe benziyor ama doktorun tahminde bulunmadı mı bende devlete gidiyorum da ultrason vermediğinde fotoğraf çektiriyor bana
meleksaymaz Ebrarliva işte küçük olduğuna belirsiz çıkmış bidaha gidin zaten 14 seniz tahminde bulunmaları gerekiyordu
larin1213 RabiaKose kese de sol tarafa yapışmışsa erkek/ sağ kısma tutunduysa kız deniyor.. ama benim erkek gibi görünen bir keseden kızım oldu ❤️