BskSrc EmineDefneGokce benim çatı muayenesinden sonra resmen adet gibi kırmızı ve yoğun kan geldi… doktor normal dedi ama 2 3 saat oldu hala aynı şekilde kanamam geliyor. Ped takmak durumunda kaldım. Sorun yoktur değil mi? 🤔
Betuulsenn BskSrc tam 37 de mi oldunuz çatı muaynesinii, benim 37+3te randevum var da doktor yapar mı acabaa
BskSrc EmineDefneGokce ilk gelen kan akışkan degildi simdi de normal adet kanı gibi geliyor yani çok da akışkan değil 🤔
zu98yb BskSrc benim doğum yarın bu gece nasıl uyuyacağım hic bilmiyorum heyecan korku hepsinden ortaya karışık 🤣🤣🤣
Ftma4646 EmineDefneGokce ilk gebelikte çatı muayenesi oldunuz.ikincide neden çatıya bakılacak ki? normal doğum a uygunsaniz ikinci gebelikte gerekmi.ben iki doğum yaptım ilkinde oldum ikinci de hiç bu konu geçmedi bile.suan üçüncüye hamileyim
EmineDefneGokce Ftma4646 açılmaya bakacak . Sancılarım oluyor çünkü . Çatıda denmez aslında . Açıklık muayenesi diyim ☺️
Bilgeszr Ftma4646 bende 3.ye hamileyim hiç bakılmadı 40 haftayı z bugun cuma muayene var 40dan sonra bekleyemeyiz dedi dr devlete gidiyorum yalancı kasılmalar oluyır sadece
[silindi] BskSrc dayanabilirseniz tabiki epiduralsiz daha iyi ama muayene olmakta zorlanıyorsanız çok iyi bir çözüm😄 Doktorunuz süreci iyi yönetirse sıkıntı olmaz yırtılma konusunda ben yaşamadım açıkçası
BskSrc [silindi] ben doktoruma güveniyorum da kendime güvenmiyorum 😂😂😂 genital bölgeme el ile yapılan müdahale beni çok geriyor 😬 perine masajina başlamam lazım, eşimin onu yapmasına bile müsaade etmiyorum😬😂😂😂