minikmucizeemaak Ftmssnle 15 gün sürede evde test yaptın mı ? Beta falan verdin mi? Benim bugün 17 18 güm gecikme doktora gideceğim israr testleri negatif de ondan soruyorum yanlıs anlama canım
Ftmssnle minikmucizeemaak evet yaptım ama hep negatif çıktı en son hatta bir gğn verdim beta hcg negatif çıktı iki gün somra adet olmayınca telrar verdim 6.96 çıkmıştı i. Tel belirti çok baş ağrım ve kasık ağrısı vardı bende
melisaoztrk Seda_nurkrdnz merhabalar 3 çıkınca bana yükselmeye meyilli değer ama gebelik var diyemeyiz şuan, 2 gün sonra gel tekrar bakalım değere dediler. Sevgiler 🫶🏼
Turgutaykader Sinem94 merhabalar bi yerde bi yazinizi gormustum kurtaj sonrasi az adet goruyorum diye benimde hic yok gibi bisey leke gibi rahim filmi cekildinizmi sonuc ne oldu
Sinem94 Turgutaykader merhaba rahim filmi çekileceğim ay gebe olduğumu öğrendim sanirim kürtaj sonrasi normal bi durumdu siz yinede doktora gidin
Sere Eldgrn kaset testte slik görmüştüm. Gecikmenin 4. ve ya 5.günüydü kan verdiğimde 9binlerdeydi ☺️
kubiko__ SenanurMasal tekrar baktırdınız mı beta hcg Bende öğrendiğimde 11.57 Salı tekrar gidicem İnşallah hepimizin sağlıklı güzelce yükselir değerler