Sevvl Muhkub yok canım bence alakasında yok çünkü bama beta bile bakılmadı her zaman doğru sonuç vermiyor diye
Aysll33 Eldgrn ya içimi rahatlattınz teşekkür ederim bklm yarın tekrar kan verecm hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al canım sende 💜🤲
zeynepaylaipek Eldgrn regl üç gün geçmişti kan verdim. Testler karışmış ve değer birdi ilk sonra peşine düşünce hatalı olduğunu anladık değer 573 tü💕 şuan da dört günlük çok şükür kavuştuk biz 🌺
Sevafsg İyi akşamlar hanımlar, Herkim bebek bekliyorsa Allah sağlıkla kuçağına almayı nasib etsin İnşallah. Ben iki aylığımda hamile olduğumu öyrendim Beta HCG 54955💙 cıkmışdı şimdi 17+3 olduk Allahın izniyle.
Senatuna71 minikmucizeemaak 1 hafta adetim gecikti ardına adet oldum sandım leke leke ama baya koyu bende bthcg verdim 12 gün böyle kanama oldu sonra resimli herhalde miyom falan oluştu normal değil alttan muane sırasında çıktı 4 haftalık gebelik 😂😂
Zeynepaydnn Adetime 1 hafta kala 65.64 ile öğrendim adetimin 1 hafta geçmesiyle de 5404 çıktı. Kese göründü yarın nasipse bebeği görücem 🥹 7+4 olduk