EmineDefneGokce Aselsmoms ahhh kuzum rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin ama hiç korkma arkadaşımın bebeği de yatmıştı. Hemen çıkar sen üzme kendini hissetmesin bebişin sütün olsun canım benim
Aselsmoms EmineDefneGokce ahh canım hiç sorma dayanamıyorum o kadar çok alışmışım ki yanımda olmasina çok kötü oldum birden böyle bişey yaşayınca sütümü sağıp veriyorum ama üzülmeden de yapamıyorum 😔 ne olur dualarınızı eksik etmeyin 🤲😟
minik_koala_ve_annesi Aselsmoms oyy kuzum rabbim sabir versin size bagislasin insallah sifa versin rabbim
Oznurcakir Aselsmoms çok geçmiş olsun Rabbim size bağışlasın m. Kuzenim hastanede çalışıyor bi ara şey dedi bebekler yoğum bakımda olunca anneden bir kıyafet veya bir bez parçası bebeğine koklatıyor anne kokusunu alıyor sizde bi denesenize 🤲🏻🥰
Asiye6125 Aselsmoms saglicakla kavusun annesi uzme kndini sutun gitmesin dirayetli ol insallah cabucak kollarina alicaksin dualarim seninle 🙏🏻🙏🏻
Sena00 Aselsmoms Allah şifa versin bir an önce canım geçmiş olsun benimde kızım yoğun bakımda kaldı kanında enfeksiyon dan dolayı korkma inşllah bir haftaya kalmaz çıkarırlar inşllah
Aselsmoms Sena00 aminnnn canım inşaAllahhhh🤲😓 her gün düzelmesi için yalvarıyorum Rabbime insaAllah benim oğlum da düzelecek biz de çıkıp evimize gitcez🤲😓
Eylulperisi Aselsmoms RABBİM şafi ismiyle şifasını versin inşallah tez zamanda saglina kavuşur kuzucugun ALLAHİM evladını sana bağışlasın 🤲🏻🤲🏻
Aselsmoms Eylulperisi canımm aminnn inşaAllah rabbim benim evladıma da tüm şifa bekleyen evlatlara da şifa versin inşaAllah🤲😓