Aselsmoms Çok kötüyüm kızlar dün göbeği düşmüştü göbeğindeki iltihaplı kokuyu görünce biraz da şişlik kan fark edince hastaneye getirdim . Ben müdahale edip.yollarlar sanıyodum ama kanında da enfeksiyon çıktı göbeğinde de 😢 yavrumun göbeği düştü banyo yaptırırız diye düşünürken 😔 antibiyotik tedavisine başladılar bende anne otelinde kalıyorum sütümü sağıp veriyorum bugün sadece gördüm kucağıma alamadım 😢 resmini de cektirmediler ben gittiğimde gözünü açacak gibi oldu hissetti beni yavrum kafasını kaldırmaya çalıştı 😓 ne olur dua edin okuyun sizden dua bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin 😢
Ebrarliva Aselsmoms oyy kıyamam yaa rabbim bu mübarek 3 aylarda ogkusunuza kavuştursun canım benim ya😔😔🤲🤲
esnyz14 Aselsmoms Allah’ım bir an önce tekrar kucağınıza sağlıcakla almayı nasip etsin, şükürler olsun ki fark etmişsiniz dualarım miniğinizle bir an önce sağlığına kavuşması dileklerimle🙏🏻🥰
burcin-2202 Aselsmoms Allahım acil şifalar versin inşallah ? Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah minik kuzunuz 🤲🫶
Aselsmoms Ebrarliva canımm Allah razı olsun bu mübarek aylarda inşaAllah rabbim yardımcımız olur siz de dualarınızı eksik etmeyin ne olur😓🤲
Ebrarliva Aselsmoms Dualarimda olicaksinix her namazda untutmicam.bebeginizin adı soyadı nedir Yasin okuyorum hergun onunda ismini katarim şifası için♥️🤲
Aselsmoms Ebrarliva canımm daha ismini koymadık 6 günlük daha 😢 soyadı altıntaş bebek altıntaş diye okursun 😔 Allah razı olsun 🤲😢
Aselsmoms esnyz14 aminnnnnn inşaAlllah canım çok teşekkür ederiz Allah razı olsun 🤲😔 ben fark etmesem daha kötü olacakti belki de rabbim fark etmemi sağladı 😓
esnyz14 Aselsmoms Fark etmeniz çok güzel birşey artık herşeyin bir tedavisi var lütfen üzülmeyin bebişiniz hisseder siz güçlü olun ki minikte güçlü olsun güzel annesi🙏🏻 sizden de razı olsun ne demek🤍
Aysegul123Defne Aselsmoms Rabbim safi ismiyle şifasını versin inşallah ilaç tedavisi için yatirmislardir canım ciddi bisi yokturdur inşallah 🙏🤱
Aselsmoms esnyz14 ahh fark etmeseydim diyorum 😔 demek ki rabbim bağışlayacak ki evladımı bana fark ettirdi 🤲 üzülmemek elde değil ki canım 😓 bugün gördüm sanki şuan ağlayacak da emzirecekmişim gibi , kulaklarımda hep ağlama sesi var kıyafetlerini kokluyorum miss gibi😔 Allah’ım kimseyi hastanelere düşürmesin çok zor 🤲😓
Aselsmoms Aysegul123Defne evet canım antibiyotik tedavisi görüyor enfeksiyon olduğu için 😔 aminnnnn canım inşaAllah şifa bulacak benim oğlum da 🤲😔
esnyz14 Aselsmoms Tabi ki elde değil, evlat sonuçta. Ama dediğiniz gibi ya fark etmeseydiniz, herşey de vardır bir hayır, oh güzel kokusunu bizim yerimize de çekin içinize. Güzel düşünün güzel olsun, şükür ki tedavisi olan birşey bu 🙏🏻😔
Aselsmoms esnyz14 herkes bana sağlık ocağına git merhem verir geçer diyolardi ama ben hayır hastaneye gitcem diye tutturdum iyiki de tutturmuşum yoksa sadece göbeğinde enfeksiyon var diye bilecektik kandaki enfeksiyondan haberimiz bile olmayacaktı Allah’ım sen koru🤲😔 pozitif düşünmeye çalışıyorum canım hastaneden çıkıp yine evimize gitcez yine gözlerini açıp bana bakacak inşaAllah ben biliyorum rabbim yardım edecek 🤲 sizler de dualarınızı eksik etmeyin 🤲
esnyz14 Aselsmoms Tedbiri elden bırakmamak lazım siz en güzelini yapmışsınız. Tabi ki boncuk gözleriyle tekrar size bakacak, ağlayıp sizi uyutmayacak:) dualarım sizinle, Allah kimseyi evladıyla sınamasın🙏🏻
Aselsmoms esnyz14 biraz da panik olmamdan kaynaklanıyor en ufak şeyde hastaneye koşarım aslında bu iyide bişey 😔 inşaAllah canım benim aminn çooook çokkk aminnn🤲 yeter ki düzelsin evimize gidelim razıyım hiç uyutmasin beni 🤲 Allah’ım kimseyi evladıyla sınamasın kimseyi hastanelere düşürmesin rabbim evlatlarımızın acılarını göstermesin inşaAllah🤲