Ksphcr Kızlar bugün hastaneye gittim ilk defa alttan muayene yapıldı, nisanim geldi. Ama acikligim yok sancim da normal çıktı. Geri gönderdiler napcaz çok yoruldum ben
EceeA00 Ksphcr Valla ben korunmasız ilişkiye inanıyorum 39+2 de doğum yaptım bugün 2 günde bir de korunmasız ilişki vardı
Aysegul123Defne Ksphcr 38+5 im bende benimde bebek gelmiyor 🤷🥹ne belirti ne bişi sancı saniyelik girip çıkıyor da 1 2 haftadır olan bişi alıştım onada rahim yanmasida ara ara oluyor ama o dayanamıyorum aman aman bişi yok yarin kontrolüm var bakalım ne dicek sabırsızlıkla bekliyorum 🥰
Minikbiranneem EceeA00 valla ben inanmıyorum her gün korunmasız ilişkim oluyor neredeyse 38+1 im yok gelmiyor kızım
Salata Minikbiranneem ilişki bende de bi işe yaramıyo olmayınca olmuyor aslında bebekler ne zaman isterse o zaman gelecekler gibi
Nazlican46 Ksphcr eşiniz icinize bosalirsa sanciniz gelicektir bende öyle oldu ama erken doğuruyordum az kalsin geri sancılarımi durdurdular şuan çok şükür 37 deyim riski atlattim
EceeA00 Kubrak2016 Sadece korunmasız ilişki ve squat denedim geriye kalan hiç bir şeyi denemedim ve oğlumu bugün kucağıma aldım darısı sizlerin başına inşallah 🌸
Kubrak2016 EceeA00 bebişler gelmek isteyince geliyor naparsak yapalım onlar biliyor nasıl olacağını ☺️ amin inşallah tez zamanda canım🥰 sağlıkla büyüsün inşallah
Semilk05 Ksphcr bu zamana kadar zaten hep aktiftim bugün misafir ağırladım temizlik yaptım squat pilates topunda hareketler korunmasız ilişki sıcak suda biraz zaman geçirdim hırma yedim 🥵
Songul1359 Bol bol hurma yiyin artı sık sık ılık sıcağa yakın duş alın yardımcı olacaktır Allah’ın izniyle