mommyinthefuture gl12cn34 İmtihan bunun için var. Allah sabredenlerle beraberdir. İnşallah olacak hepimizin. 🤲🏻❤️
Rabia04_09 mommyinthefuture Duânın gücüne gerçekten çok inanıyorum. Size de dua edeceğim. Rabbim en yakın zamanda en hayırlısından en sağlıklısından evlat nasip etsin kucağınızı boş bırakmasın. ❣️
mommyinthefuture Rabia04_09 Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. 🤲🏻Kimin duası kabul olur bilinmez. Rabbim size de gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin ❤️
mommyinthefuture Fevehan Yaaa maşallah. Allah bağışlasın. 🤲🏻Nasip olacak Allahın izniyle. 🤲🏻Allah razı olsun güzel duanız için. 🌹
mommyinthefuture Sinemfalanfilan Amin inşallah. Allah razı olsun. 🤲🏻Dualarınız içime su serpiyor. Sağolun. 🌹
denizarenmom mommyinthefuture ne kadar guzel yazmissiniz🫶 postunuzu takip edecegim ve inaniyorum bir gun yazicaksiniz buraya aynilarini bende okuyacagim insallah. Rabbim en kısa sürede sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah ❤️
mommyinthefuture denizarenmom Amin inşallah. 🤲🏻Çok teşekkür ederim. 🌹O gün geldiğinde yorulmadan herkesi etiketleyeceğim inşallah 💞
031019 mommyinthefuture tek duam rabbim isteyen bakabilen arzu eden herkese nasip etsin inş 🙏🏻Sizin de güzel haberlerinizi burdan okumayı diliyorum 🤲
denizarenmom mommyinthefuture soz dogursam bile uygulamayi silmeyecegim, bekleyecegim. Sen ve @Deletedmom_85 nin guzel haberlerini ❤️
Deletedmom_85 denizarenmom Ya senn bal mısın şeker misin. Vallahi gitme yaa 2 günde bir bile girsen yoğunluktan yorgunluktan yinede silme. Daha güzel haberlerimizi vericez inşallah az daha sabır 🫶🏻☺️💋
mommyinthefuture denizarenmom Yaa teşekkür ederim. ❤️Allah bağışlasın yavrunuzu. 🤲🏻 @Deletedmom_85 benim de dualarımda. 🌹
Aysll33 mommyinthefuture tek değilmişim rabbim kucağımızi boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda en hayırlısını en güzelini hepimize nasip etsin kim ne beklentisi War ise tez zamanda kavuşsun inşallah
Deletedmom_85 mommyinthefuture az önce yine oturdum bende sana dua ettim balım. her vaktin arkasından ediyorum gönlün rahat olsun elbet biriminden birimizin duası kabul olacak er yada geç ❤️ sende ekksik olma Allah razı olsun 🥲
gulcansvml10 mommyinthefuture iyi bir doktora gidin doçent olsun iyice araştırın dua çok önemli birde bir doktoru tavsiye ediyorum fayaorganik Fatih bey 😇
mommyinthefuture gulcansvml10 Çok doktor değiştim. Bir dahaki adetimde bir profesör var aklımda. Bir de ona gözükücem. Dediğiniz yere de yazdım. Bakalım ne diyecek. 🌹
Minik1Civciv mommyinthefuture Kurban olduğum Rabbim sana bana ve dileyen isteyen herkese nasip etsin şu mübarek ayların hürmetine ,hz Meryem’in hürmetine biz aciz kullarının duasını kabul etsin inşallah 🤲🏼
Momsy410 mommyinthefuture insallah en kisa zamanda bu icten duan kabul olur. Cok iyi bi anne olacagina eminim. Allah en hayirli zamanda verir sabret
mommyinthefuture Momsy410 Amin Allah razı olsun. 🤲🏻Bu bekleyişimin sonucunda daha çok özen göstereceğim gibime geliyor benim de. Teşekkür ederim. 💞