Anneyimm Myyukii agzı olan konuşuyor bosver sen onlari onemli olan tabi başta saglik ben 30+2de gittim 1 570 dedi bana az geldi ama suan 31+1 haftalgm bir hafta sonra tekrr gdiicmm boşver milleti
DilarAsel Nazkin evet aldı doktor da gayet normal olduğunu söyledi Ki hatta bende 30 haftada 21 kilo aldım :) çok zayıf hamile kaldığım için bütün yediklerim bebeğe yaramış maşallah 🙈🙈
Nazkin DilarAsel masallah canim ozaman bir 5 kilo bebegin olur sizin Aile baya iğri heralde internette aratiriyomusum peki bu hafta kac kilo olmasi normal die
Pirayeee Myyukii benimki 29.haftada 2 hafta önce 1458grdı. Ama doktor fazla demişti kilosuna🤣 ben 6 kilo almışım. Her tartı farklı gösteriyor
DilarAsel Nazkin aile baya iri falan değil ben 39 kilo ile hamile kaldım babası da şuan 70 kilo irilik var mı sence :)
DilarAsel Nazkin 32. Haftada 2271gram gayet normal istersen bir araştır doktor gayet normal olduğunu söylüyor bir sorun olsa sanırım iletir ve çok şükür şekerim falan da yok 😊
Nazkin DilarAsel Canim ben zaten fazla arastirdigim okudugum icin ondan dedim genetiktir belki sizden ben bilemem kusura bakma canim sadece bildigimi yazdim sen haklisidir 😊
Bittersweet Myyukii benim 30da 1500dü bence gsyet normal millete bakma bana da az kilo aldin karnin cikmadi hic yemiyo musun yoksa kilo almamak icin mi beslenmiyosun diyolar her kafadan bir ses