Myyukii 31. Haftadayız. Bebeğimin kilosu 1.583 gr. Doktor haftasıyla uyumlu demesine rağmen, çevremdekiler çok zayıf karnın çok küçük diyerek beni korkuttu. 31. Haftada olan anneler durumlar nasıl sizde?
DilarAsel Myyukii 30.haftada 1223 gramdı. Bol muz ve fındık yedim 32.hafta da 2271gram 45 cmdi şuan 33 olduk haftaya kontrolum var. Muz fındık ceviz yemeni tavsiye ederim
Nisankzn Myyukii cevreyi sallama ic karnin buyuktur ondan dir benimfe o hafta 1.720 ydi cok fark yok bence sikma canini okadar etrafida salla bana neler diyorlar 3 cocuk doguran filozof oluyor
Secily Myyukii benim de 30.haftada 1.350 gramdı ve karnım küçük ama doktor bebeğime ve karnıma gayet normal diyor🙏🏻 Bence etrafı çok dinlemeyelim bu süreçte doktorun yorumu en en önemli şey
ymr Myyukii zaten 31. Haftada ideal kilo 1500boyu 41 cm olması gerekiyor. Suan gayet iyi bi sıkıntı Yok 😉
Nazkin DilarAsel Canim iki haftada 1 kilo alirmi bebek 40 haftaya kadar nolucak o cocuk yanlis anlama benide bi yanlislik var sanki soylemeden duramadim yani kusuruma bakma
Bsrakyc59 30 haftalıkken 1280 kgdı. Ytın kontrolünüz var bakalım nediyecek doktorumuz 🙃 ama çevreyi takma. Anım boşver
Seher1809 Myyukii benim 30. Haftada 1750 gr dı şu an 32 olmak üzereyiz daha kontrolume var ama dr önden gidiyor demişti
Agg0207 Myyukii canım her bebek birbirinden farklı anne babanın genetik yapısıda çok etkili kilo ve boyda. Ben29+1 de gittiğimde 1300 küsürdü kilosu şimdi 33. Haftadaym bu hafta kontrolüm bakalım merak ediyorum bebişi
Nurylcndag Myyukii tam 31+0 da 1700 gr 41 cm Di canım benimki ve gayet günüyle uyumluydu,seninkide o sınırlar içerisinde korkulacak birşey yok ki, kafana boşuna takma.
parasetamoll Myyukii pek çevreyi boşversene sorsan hepsi tıp bitirmiş:) Ben 33 haftalığım karnım yok gibi yeni belirginleşti gören 4 aylık mı diyor :) Ama bebeğim sağlıklı ve kilosu iyi stres yapmayın boş yere :)
DilarAsel Melhaercan günde bir tane yiyorum çok şükür kabız falan olmadım. Ama 3 aylık hamile iken kabızlık sebebiyle acillik olmuştum. Şuan hiç öyle bir durumum olmuyor 😊😊
Melhaercan Myyukii kuzum sağlıklı olsunda gerisi boş ne kilolu bebekler var sağlığı olmayan böyle şeyleri kafana takiptà hamilelegini zehir etme benim 2 evladımda 2bucuk Kilo doğdu ve daha 31 haftalıksin bunun 32 33 34 35 36 si var bunlarda kaçar Kilo alacağını biliyormusun o yüzden asla kendini üzme
DilarAsel Nazkin evet aldı doktor da gayet normal olduğunu söyledi Ki hatta bende 30 haftada 21 kilo aldım :) çok zayıf hamile kaldığım için bütün yediklerim bebeğe yaramış maşallah 🙈🙈