Arvenprenses-1 Temmuz anneleri burda mısınız? Nasıl geçiyor hamilelikleriniz. Benim dogum genelde 13 temmuzu gösteriyor ultrasonografide. Kız bebeği olacak, erken gelebilir diyorlar kiz bebegi. Dogru mu sizce? Sizin cinsiyetler nedir? Genel durumunuz nasıl?
OzlemNur_ Arvenprenses-1 1 temmuz bizimde oğluşumuz olucak inşallah 18 haftalığız ve şuan bel ve kasık ağrılarıyla geçiyo buna da şükür😊
beyzaturker56 Arvenprenses-1 doktorum 27 temmuza kadar gelir dedi en geç tam bir tarih yol şimdilik gidişata göre bakacağız. Şuan için cinsiyeti öğrenemedik aslında ben 12. Haftamda kontrole gittiğimde doktor tahminim var dedi biz cinsiyet partisi yapacağımız için o an öğrenmek istemedik bu cumartesi randevumuz vardı doktorumuz şehirdışında olacağı için haftaya kaldı yani 16. Hafta da öğrenmiş olacağız.
Balkupu-53 Deletedmom_52 seninle aynı gündeyiz ☺️ banada doktorum daha çok kıza benziyo dedi ama tam belli değil pazartesi ogrenicem inşallah 🤲
Cicilibicilim OzlemNur_ bizde 18+4 oluyoruz yarın 1 temmuz gibi gözüküyor bebişin gelmesi hayırlısı bakalım 😊
Surprizbebek1 arirangg Benim de tahmini doğumum 23 temmuz gösteriyor. 3 gün önce kızımız olacağını öğrendik 😇
EdaOnurB 17+5iz bizde kızımla 6 temmuz tahmini dogum gosteriyor :) bel ağrıları başladı yeni yeni ama çok zorlamıyor
motherlion01 Arvenprenses-1 benimde temmuz 24 gözüküyor ama kısmet tabiki 15+1 iz şuan ve cinsiyetimiz belli değil malesef umarım 2 hafta sonraki randevumda kendini gösterir diye düşünüyorum onun dışında aşırı bulantılı geçiyor canım malesef 🤦🏻♀️ banada göstermediği için kız diyorlar ama bilemiyorum 😂
Arvenprenses-1 motherlion01 benim de bulantili gecti ac susuz kaldm Su bile icemedm bulandirıyordu midemi
Gmz5560 Arvenprenses-1 doğum tarihimiz aynı benimde kız mide yanması haricinde bi sıkıntı yok çok şükür
Tugceee95 Arvenprenses-1 7 temmuzda benm gözukuyor ogluşum olcak nasıpse cok şükğr hersey cok guzel gıdıyor🙏🏻🥰
-esraaa- 1Gozde1Yusuf- sizinle de aynıyız valla aynı günde benle birlikte üç kişi var şuan üçümüzde kız annesi olucaz inşallah
anneolmakzoramagulusuyeter_ Arvenprenses-1 temmuz sonu görünüyor benimde. Bı günüm bı günümü tutmuyor fenalastim bugün markette düşük tansiyonluyum daha da düştü muhtemelen bakalım. Allah hepimizi yavrusuna kavuştursun
ozley Arvenprenses-1 28 temmuz benim tahminii doğum🥰 kız gibi dedi doktor ama net değil haftaya cuma öğrenicez inşallah cinsiyeti. Şuan belirtilerim falan çok azaldı ama iştahım çok açıldıı. Balayına tam anlamıyla geçtim galiba 😂
Sevval0308 Arvenprenses-1 bizimde 9 temmuz görünüyor canım kız Allah’ın izniyle 😍 sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı inşaallah 😍