Kizlar suan 18 haftaligim. Bi kızım olacak allahin izniyle. Ama hala hareket hissetmiyorum. Benim gibi olan var mi? Ne zmn hissetiniz ? Normal bi durum mu ? Ilk gebelik olduğu icin merak ediyorum..

Arvenprenses-1 düşüklerimle 5 hamileliğim 1 doğum şuan 18+0 ım canım sanki ara ara anlıyamıyorum ama seğirme oluyor gibi ama dediğim gibi ayırt edemiyorum dün doktorumuza sordum haftaya hissetmeye başlarsın gayet normal dedi 20 de net hissedersin deri dört gözle bekliyorum😵‍💫🫣

Arvenprenses-1 Normal canım ilk gebeliklerde 18. Hafta oluyor en erken diye biliyorum bu hafta yada haftaya hissedersin ilk hareketlerini ☺️

Arvenprenses-1 bende 18 haftalığım ilk gebeliğim nasipse kızım olacak bende henüz hissetmedim

Vallahi bende 18 haftayken aynı soruyu sordum canım şimdi 20 haftalığım dün arabada giderken vajina da hissettim hareketini o normal mi diye sordum :D Anne olmak çok zormuş hareket etmeyince niye etmiyor edince de şöyle ediyor normal mi diyoruz. Bu arada seninki normal çok az daha bekle inan bana beklemediğin anda oluyor bende konuşamadım dondum kaldım her gece müzik dinleyip çikolata yeyip uzanıyordum hareket etsin diye şimdi birşey yapmıyorum ediyor