Aysel66 1fatma_nurr 😃 ay bide sen karın ustune yatıyormusun beni o cok zorluyor pen sadece oyle rahat uyuyordum ama şimdi oyle yatmaya korkuyorum daha kucukte olsa
1fatma_nurr Aysel66 yok ay ben rahatsız hisediyorum sanki karnima baskı yapıyor gibi genelde sol tarafa yatmaya dikkat ediyorum yüz üstü yatmiyorum
Tgc16 1fatma_nurr 9+2 Olduk bugün🌸 bulantım arada oluyor bide ayakta durunca bel ağrısı ama en çok kabızlık ve uyku hali var.
Aysel66 1fatma_nurr neden oluyor bilmiyorum bugun bir kac kez oldu belimde ve sag sol tarafima donunce de oluyor
1fatma_nurr Aysel66 benim şey oluyor mesela karnimda sol tarafda karincalanma gibi ama cok nadir yani her gün olmuyor
Aysel66 1fatma_nurr evet oyle birsey kalca tarafina dogru ama bugun belimin tam ortasinda da oldu neyse inşallah her şey yolundadır sabırsızlıkla pazartesini bekliyorum
Baahaarrr 1fatma_nurr Selam bugün 9+1 olduk 🤍 mide bulantım sabahları ve öğlenleri oluyor ufak tefek bir şeyler atıştırdığımda iyi oluyor ama çok geçmeden tekrarlıyor😅 kusma vs çok şükür yok.. arada bide kasık ağrılarım oluyor o kadar 😊 Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı.🤍
1fatma_nurr Aysel66 canım bende bi 5 haftalikken gittim keseyi görmeye 7 haftalikda gittim kalp atışında bide 11 haftada gidicem bakalım şuan 9+4 doktor dedi aylık artık gelirsin diye
Diko Simayla rahat olun sız sıkıntı stres yapınca bebege yansıyor ve kasmayın hayırlısı olsun inşallah
Aysel66 1fatma_nurr bende ayni haftalarda gitim 10 haftada gidicem ve sonra birtakim testler yapiliyormus onun icin gidicem
1fatma_nurr Aysel66 aynen bendede kan testi falan istedi hepatit bişey bişey onlari yaptırıp gidicem sen ikili test düşünüyor musun canım oda 11.12 haftada galba
Aysel66 1fatma_nurr evet onun icin cagrıcak yani istiyormusun diye sormadi bende hepsine yapilmasi gereken birşey diye biliyorum ama doktorum nasıl uygun gorurse
defneveannesii_ 9+5 olduk ablaları teyzeleri👼🏼 Sabah bulantılarım kusmam oluyor arada, ağrım çok şükür yok gayet iyiyiz🙏🏻 Onun haricinde canım sürekli yemek yemek istiyor ve gün içinde mayışıp uyuyorum🙈