1fatma_nurr 9+3 gebelikte belirtilerinz neler kızlar benim ağrılarım azaldi ama bulantılarım arttı sizlerde durum neler
Esraaaaacun Fatosozer 1fatma_nurr Bizde bugün çok şükür 9+5 olduk kızlar . Kusmalarımda artış oldu Balgam artışı hatta bu da mide bulantımı tetikliyor Gaz sancısı Halsizlik Uyku hali Baş ağrısı
momyy__ 1fatma_nurr 8+3 mide bulantısı vardı kusma da başladi halsizlik var oğlum uyutmuyo zombi gibi dolanıyorum çok yoruldum
Aysel66 1fatma_nurr bende 9+5 oldum bugun benim daha hic mide bulanmam olmadi sadece bel agrim var ve arada kasik agrisi 10 haftada kontrole gidicem sizler nezaman kontroldesiniz
thebendis 1fatma_nurr ben de 9+3′üm. Mide bulantısı ve metalik bir tat dışında çok şükür sıkıntım yok onu da günde 1 kere nane limon içerek kurtarıyorum🌸
mommyily Ağrılarım benimde azalmaya başladı arada karnım ağrıyor ama oda normal bulantım bazen çok oluyor bazen hiç olmuyor şimdilik durumlar böyle 8+3 🥰
Simayla 9 +0 bende de kahve rengi leke geliyordu şuan 2 gündür gelmiyor şükür progestan kullanıyorum bugün idrar yolu enfeksiyonu cıktı ilac falan verdi ağrı falan bulatı ne bişey yok şükür
Ruhsuz 9.haftaya bugun girdim,arada karın ağrısı,ağızda metal tat ve koku hassasiyeti bir de öğürme ,geçecek bu günler az kaldı İnşAllah 🤲
1fatma_nurr Ruhsuz inşallah canım ya bende bu zamana kadar 1 defa istifra ettim ondada ilaç almamıştım ilac aliyorum şuan prilam rahatlatıyor
Fatosozer 9+2 yiz bizde ikizlerimle🌸 Mide bulantısı,kusma, tiksinme, ağızda değişik bir tat, sürekli balgam valla ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Her yolu denedim ama maalesef aynı herşey. İnşallah biran önce geçer bu günler 🤲
Htcasal Fatosozer balgam bende de var maalesef o olmasa bulantımda olmayacak onu cıkarıcam diye ugraşıyorum bu sefer diger bulantı geliyor 🤷♀️
Esraaaaacun 1fatma_nurr bende anlamadım ki sürekli geliyor bitecek diye bekliyorum yok en rahatsız olduğum şey bu sabahları mide bulantı yapıyor
Ilayda01 10+0 dan selam hafif bulantı var ama şu içince geçiyor onun dışında kusma ağrı vs yok sadece aşırı uyku hali geliyor sürekli uyku halindeyiz
1fatma_nurr Aysel66 canım bende 11 haftada lontrle gidicem kasik ağrılarında azalma varmı brnim nerdeyde yok gibi bende 9+4 bende
Aysel66 1fatma_nurr bu aralar benim de olmuyor kasik agrim daha cok belim ve bugun bir kac kez vajinal sancim oldu