gecekusuanne Honeymom17 cok kotu bisey ya ben uyurken dolmus higgg diye nefesim kesildi kosa kosa lavaboya gittim esime dedim resmen bogulcaktim diye cok korktum valla
Mehtapkz Zeynep_61_70 bir ayda tam 3 sise bitiryrm canm doktrm ole yazior. Her kontrolde 31. Haftadayim fekalart ama azda olsa geciriyor..
Prensesannesi96 Zeynep_61_70 neden ilk gebeliğimde kullanmamış ızdırap çekmişim diyorum çok iyi geliyorrr
as_af Zeynep_61_70 yüksek yastık, maden suyu benim vazgeçilmedim. He birde çubuk kraker. Ayvada işe yariyor diyorlar ama bende yaramadi. Gaviscondanda memnun kaldım sonra gasvin verdiler o tırt
adenleyolculugumuz_ Zeynep_61_70 anında etki görüyorsun öyle beş om dk sonra da değil yutar yutmaz etkisini görüyorsun kesinlikle gaviscon yada rennie duo şurup dene
Zeynep_61_70 adenleyolculugumuz_ tşk ederim canim ♥️ aynen hemen etkisini gördüm bir aydir izdirap boşuna çekiyormuş um
ipekmom_ Zeynep_61_70 kurtarıcım oldu, doktor yemeklerden sonra 2ölçü dedi bana, işkence çekmişim günlerce hemen etki etti
Zeynep_61_70 ipekmom_ aynen öyle bende boşuna çekmişim dün icdim anında kesdi şükürler olsun dayanamıyordum resmen
Simsekaaysegul Zeynep_61_70 20. Haftalarımdan beri kullanıyorum anlık geçiriyor ama iyi geliyor tavsiye ederim
ilzannliy Zeynep_61_70 daha önce reflü için hem pastil gibi olanını hem şurubunu kullandım baya etkili bir ilaç. Ağzınızda hafif mentol hissiyatı bırakıyor bazıları sevmiyor ama benim bulantımı yanmalarımı geçirdiği için rahatlıyordum hoşuma gidiyordu.
Zeynep_61_70 ilzannliy evet gerçekden de geçirdi boşu boşuna çekmişim okadar sıkıntıyı çok tşk ederim ♥️