yasminnnnnnn Dilaraanl ben kullanıyorum ishal ve gaz sancısı yapıyor aylardır geçmedi bebek için mecbur katlaniyorum 🤣
AyFa1608 Dilaraanl aklıma geldikçe kullanıyorum 😅 sabahları bulantı yapıyor aç karına ama ben ya yemekten 2 saat sonra ya da gece uyurken içiyorum
Zeynep_61_70 Dilaraanl bende kullanıyorum bir yan etkisini falan görmedim çok şükür, ama sadece demir ilacı mi bu ben bunu kan ilacı diye biliyordum
arelbaby Ben kullanıyorum 2 aydır. Sadece sabah kalkınca aç karna içtiğim için içtikten sonra mide bulantısı yapıyor biraz o kadar :)
Dilaraanl arelbaby yaaa bende de yapıyor sabahları aç karnına troit ilacı ictigim icin bu ilacı aksam yemeginden önce iciyorum . Ya 1 saat önce ictim midem bulandı elim ayagım buz gibi oldu gece de karnım cok agrıdı bu ilactan mı diye düsündüm de ondan sordum size 🥺
Benvebebegim arelbaby doktorum bana akşam aç karnına iç dedi. Akşam içildiğinde daha etkili oluyormuş. Böyle içerseniz belki mide bulantınıza iyi gelebilir
Dilaraanl yasminnnnnnn hıh gece karnımın guruldamasına uyandım valla ishal etti beni 🥺 az önce de içtim midem bulandı üsüme geldi bana da o yüzden sordum size 🥺
Mervegnccmz Dilaraanl yemekten önce içmenizin hiçbir etkisi yok. Yatmadan önce yeme içme tamamen bittiğinde içmelisiniz. Benim dr öyle söyledi. Aç karında içmeyin sabahta içmeyin. En iyi akşam.
yasminnnnnnn Dilaraanl ilactandir ama içmek zorundayız bebek bizden beslendiği için artık bizim kan değerleri yerlerde oluyor
AyFa1608 Dilaraanl elimden geldiğince kullansan yararına. Doğumda çok kan kaybediceksin çünkü depon ne kadar dolu olursa o kadar iyi olur
AyFa1608 Dilaraanl elimden geldiğince kullansan yararına. Doğumda çok kan kaybediceksin çünkü depon ne kadar dolu olursa o kadar iyi olur
Dilaraanl Mervegnccmz ilacın üstünde sarı etikette yemekten yarım saat önce icilecek yazdıgı icin öyle iciyordum. Böyle deneyeyim bir de o zaman. Çok teşekkür ederim 🙏🏼
arelbaby Dilaraanl vallahi sabah eşimi işe geçirirken içiyorum 8de taa 12 de kalkıyorym ozaman yemek yiyorum :) ilk içtiğimde mide bulantısı dışında sorun yaşamadım. Doktorunuza birde sorun ishal konusu normal mi diye :)
busegv Benim ferritin değerim 6 ve 8 lerde geziyordu bu ilaç sayesinde yükseldi. Doğumdan sonra da kullanacaksın bu ilacı dedi. Sabah aç karnına alıyorum sadece. İki saat sonra kadar tuvalete çıkarıyor malesef onun haricinde yan etkisi yok