Aysenurozs evet yeri daraldigi icn yapiyor benm genelde öyle sertleştiginde adet sancisi eşlik ediyor bel agrisiyla
Nst
Kucuk_melegim benim ağrım felan olmuyor ama işte artık psikolojik olarak bile sertleşmese de sertleşiyor diyorum. Bu sertleşmeye ağrılar adet sancıları eşlik ederse mi sancı olmuş oluyor acaba
Aysenurozs evet oyle oluyor ağrı eşlik ederse açılma sağlıyor
Kucuk_melegim anladım canım teşekkür ederim benim hep göğsümün altında sertleşme oluyor senin nasıl oluyor
Aysenurozs bebişim ayağı olabilir benim karnim tamamen sertleşiyor bebeğin şekli gozukuyor ve sonra adet agrisi geliyor
Kucuk_melegim benim tek bir tarafta oluyor genelde göğsümün altında sanki poposunu dayamış gibi sert olup sivriliyor. Benimkinin ayakları bu hafta çok rahatsız ediyor beni ya tam böyle göğsümün altı acıyor resmen artık
Aysenurozs evet ayaklarıyla itiyor ondan 🤣
Kucuk_melegim inşallah sancı değildir bu cumartesi kontrolüm var önceden gitsem mi acaba önceden de oluyordu bir sorun yoktu ama bu iki gündür arttı sanki daha da büyüdü
Aysenurozs sorun olmaz canım bunlar normal şeyler bebeğin yeri kalmadi sancı eşlik etmiyorsa sıkıntı yokdur
Kucuk_melegim tamam canım teşekkür ederim 🌸
Peki normal doğum için bişeyler yapıyo musunuz mesela ağrı sancı gelince çömelme squat yada başka bişe
Aysenurozs evet tas kesiliyor karnim ve vajina acimaya basliyo bide nefesim
Kesiliyo canim
Babykalamar peki sancınız çıkıyor mu acaba
Babykalamar kaç haftalıksınız acaba
Aysenurozs evet duzenli sancim cikti nst de
Babykalamar kaç haftalıksın canım. Ve karnın komple mi taş kesiliyor acaba
- Düzenlendi
Aysenurozs canim yukarda yazmistim okumamissin galiba. 35+4 dum dun doktora gittim duzenli sancim cikti. Ama ben agri sizi degil karin sertlesmesi olarak hissediyorum. Doktorumda tamam kasilma iste erken baslamis dedi 3 gunluk fitil verdi. Uc gun daha kalsin 36 olsun sonrasinda gelsin gelicekse dedi. Ama dunden beri daha sık sancim giriyor bakalim. Karnim o sanci aninda tas kesiliyor 20-30 saniye suruyor nefesimi kesiyo resmen sonra duzeliyo
Babykalamar kusura bakma canım ya progestan mı verdi
Aysenurozs evet uc gunluk. Sizdede mi ayni durum var?
Babykalamar ben 12. Haftada başlamıştım 36+4 de bıraktırdı canım