Babykalamar inşallah sağlıkla güzellikle alın kucağınıza 🙏
Nst
Melekk24 valla benim en fazla 50 60 oluyor geri düşüyor 2cm açıklığım var ama gelen giden yok
Kucuk_melegim agri sizi vajinal baski hissediyor musunuz? Benim haftan erken diye doktorum acilmaya bakmadi tetiklemesin diye dunden beri epey agri zorlanma yasiyorun
Melekk24 kuzum hepimiz insallah💫
Babykalamar evet kuzm baska baskiyla basladi simdi sancim var duzensiz 4 gundur açılma da olmuş 2 cm saten o baski başladığında doktorum dedi gelebilir diye
Bende de açıklık bakmadı ama her seferinde her an gelebilir hazırlıklı olun diyo tamam benim canıma minnet sağlıkla gelsin de ama tereddüt ediyorum sancı konusunda
Melekk24 cok duzensiz sancılarım ve aşırı değil ya
Kucuk_melegim benim de öyle bide işte böyle diyo doktor heyecan yapıyorum anlamıyorum 😂😂
Kucuk_melegim bendede basla baski yapiyor bi muddet yapmaya devam ediyor sonra kendiligginden geciyor fitil kullanmama ragmen boyle olunca sasirdim bi kac gun daha devam ederse doktoruma diycem cunku cok zorluyor basla baski yaptigi an dogurcam saniyorum
Melekk24 benim zirvedeydi ama ben hiç hissetmiyordum o sancıları.
Sizin acı eşiğinizde çok önemli bir de kaç cm açılmanızın olduğu.
Nst de sancılarım zirvede çıkıyordu ebe sürekli soruyordu iyi misin diye. Ben hiç hissetmedim hafif bel ağrım oldu o kadar
Doktora sonucu gösterdiğimde hemen yatış verdi
Sancılar hep çıkıyordu suni sancı da verdiler daha çok ilerlesin diye ama norma doğum kararı verilmesine rağmen bebeğim inmediği için 41. Haftamda akşam sezaryene alındım. Hayırlısı böyleymiş diyip geçtim.
Sizin de hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah
Melekk24 acilman varmi
Babykalamar bende de 34 de başladı baskı 36 da gelebilir dedi 38+1 olduk bekliyoz
Laleozkan_09 bende açılma bakmadı ki zaten baş aşağı duruyodu sancı sıklaşınca görüşelim dedi bu sancılar şuan işimize geliyo dedi. Amin inşallah. Önemli olan sağlıkla kucağınıza almış olmanız darısı da bütün hamilelere inşallah 🙏
Kucuk_melegim bakmadı ki hiç açılmaya
Melekk24 geçen 80-100leri gördüm acil gitmistim zaten 33.haftadaydik düzenli gelince yatış yapıldı 3 cm açılma olmuş şimdilik ilaçlarla erteliyoruz
Melekk24 nedenki bende 36 da bakti hic açılma yokdu 37+6 de 1cm 38+1 de 2 cm oldu
Çatı muayenesi de yapmadı zaten açılma da bakmadı ben diyorum sancım var o bana iyi iyi diyo işimize geliyo işte diyo 😂
Sanırım hem düzenli değildi hemde size göre baya aşağılarda hani ondan ilerlemesini mi bekliyo anlayamadım