ArzuOrhanYldrm Bizim oğlanın gelecegi yok gibii yaa napıcam bilmiyorum şu son günler giç bitmiyo gelmesi için önerisi olan. VAr mı kızlar 😂🙈😇
Mucizemm41 ArzuOrhanYldrm haha bende 40+5 olcam bu geceden sonra 3 gün önce geldi nisanim hala bekliyorum tık yok
minikmucizemaras ArzuOrhanYldrm benim oglaninda gelecegi yok gbi😂 38+1 olduk keyfi yerinde walla cok bunaldim bian önce dogsa diye dualar etmeye basladim😤
Aysehatun Fatmasnny aynen öyle galiba😅😅😅😅 günümü aşıcam sanki öyle hissediyorum 🙈 ikimizinde son 7 bakalım hakkımızda hayırlısı ben çarşamba günü kontrole gidiyorum sen ne zaman gidiyorsun canım
minikmucizemaras Fatmasnny bizim son 12 gün:) rabbim saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah🙏 bi agri bi belirti olmayinca gec dogcak gbi geliyor benimki yalanci sancilarim ve kasilmalarim bile yok😤
Fatmasnny minikmucizemaras inşallah sağlıkla gelsinler. Oturunca birşey yok ayakta sadece ağrı oluyor. Nst de sancı yok bilmiyorum. Sağlıkla inşallah
Gul_hamad 3cocukannesi19 bugun doktorum kesinlikle firsat buldukca iliskiye gor dedi. Cocuk hazir ama sen yardim etmiyorsun dedi. Su ic,hurma ye,yürü ve ilişkiye gir 3 güne burdasin dedi)
Zeynep09 ArzuOrhanYldrm Ben 38+5 im sabah ezanında bir sancıyla uyandım o zamandan bu yana ara ara sancı gibi ağrı giriyor gelecek benimki az kaldı bence ağrılarım normal değil çünkü