Meerve-um Ben geçen sene çekilmiştim anestezili çekildim çünkü bazıları çok acılı olduğunu söylüyorlardı ben anestezili olduğum için pek anlamadım ama sonrasında adet sancısı gibi bir sancım oldu 2-3 gün
Meerve-um happy-5 evet şifada çektirdim çok eşim 10-15 dakika gibi bir şey sürdü dedi uyandıktan sonra biraz halsizdim anestezinin etkisiyle ama çok uzun sürmeden kendime geldim eve döndük
Tubayo happy-5 eşim 10 dk sürdü demıştı. Yarım saatte odada yatırdılar. Hiç ağrı yoktu anestezili olduğu için uyanınca çok az ağrı vardı yürüyünce geçmişti
happy-5 Tubayo Meerve-um Teşekkür ederim peki o ay korundunuz mu Eder hamileyseniz ne kadar süre sonra hamile kaldınız
Tubayo happy-5 sorunun ne olduğunu tesbit edebilmek için dr istedi bir sorun da çıkmadı eşimden de testler istendi onlarda da sorun çıkmayınca üniversiteye sevk etti orada tedavi olarak hamile kalabildim
Meerve-um happy-5 happy-5 evet o ay korunduk benim tüplerimle ilgili bir sıkıntı yoktu ama polikistik over olduğum için hamile kalamıyordum hsg den birkaç ay sonra aşılama yaptırdık öyle hamile kaldım