Minikfasulye Ceyceycey Allah hepimizin yardimcisi olsun su icmeye ozen goster isten ciktignda eve biraz uzak in arabadn yuru onlar bile yeter emin ol su zaten idrarla sekeri atiyo vucuttn ben icmeye zorluyom ama fazla icemiyorim basarblrsn 2 litre ic mutlaka benm bilgim bu kadar umarim biraz olsn fayydasi olur 🌼
Minikfasulye Ceyceycey benm doktorum ackdkca salata yap ye dedi ama sana ogunde niye vermemisler anlamadm yazmasada ye sen ondanda vitamin geliyo vucuda ben ackym kalkar domates salatalk yerim havuc yerimde insulin kullanmzken o sekeri biraz yukseltebilr yada marul domates salatlk dograyp yiyorum hakiki nar eksiside sekeri dengede tutuyo tavsiye ederim ☺☺
Denizim Ceyceycey canim merak ettigim icin soruyorum bu seker cok kilo alincami fazla cikiyor? Ben daha 14.haftadayim, sekerli gidalara dikkatmi edeyim,kilom yok ama sen yazinca korktum,cunku ben eksiden tiksindim tatli gidalari daha iyi yiyebiliyorum
Ceyceycey Denizim yok ben hamilelik başlangıcında 6 kg verdim midem bulanıyodu. Şimdi başlangıç kiloma döndüm. Yani çok kilo almadım. Bilmiyorum ki canım ya neye göre çıkıyor bu şeker ☹
Minikfasulye Ceyceycey insulin direnci hormonlar hamilelik yuzunden yeterli besleneme vitamin dusmesi pankreas etrafnda yaglanma pankreasin yeterli insulin salgilamamasi bunlarin hepsi bi sebep aslnda ama bunlarin hepsi dogumda bi anda geciyo muazzam bisy o insallah bende dogumdan sonra atlatirim bu hastaligimi dualarinzda banada yer verin olurmu 🙈 cnku bebegimle ilglnmm gerekcek ve benm bazen seker yuzunden beyin damarlarim tikaniyo ve beynm hic bisyi algilayamiyo dusun altima giyecegim pantolnun adi aklima geli isteyemiyorum Allahim bebegimn hatrina silsin bu hastaligi 😍
Ceyceycey Minikfasulye Allahım bebişinin hatrına sana şifa versin inşallah canım bu süreci bebişlerimizi kucagımıza alınca unuturuz🙏🏻