Ceyceycey Şeker yüklemesi yaptırdım 28 haftamda başta 50 mg yüksek çıkınca 100 mg yaptılar onda da yüksek çıktı diyet verdı Dr 1 hafta sonra tekrar açlık tokluk bakalım hala yuksekse insülin dedi☹ 1900 kalorili diyet verdiler ona uymaya çalışıyorum ☹ Ama sanki karnim acıkıo bebekte mi acaba acıkıo die düşünüp çok üzülüyorum 😢
Leylaekinci Ceyceycey doktorum da bana 3 4 gün diyet yap git dedi ama nasıl bi diyet anlamadım yüksek çıkarsa 100 lük testi de yapmak zorunda kalırlar ve gerek kalmasın dedi ama hiç bişey anlamadım ben bu testten🤔
Minikfasulye Ceyceycey ben 11 yasindan beri seker hastasym 😑 hamilelikde kok sokturdu bana hastalik ya dusuyo ya yukseliyo diyet bile fayda etmiyo bi bakiyorum 40 bi bakiyorum 300 malesef bazen diyorum keske bnde ac kalsamda dengede dursa ama bazen ac kalsam bile o sekr yuksek oluyo yiyorum dusuk oluyo cok zor 😔 ama siz dogum yapnca kurtulcaksnz gene bunu dusunerek motive et kendini bide cok su ic yuruyus yap sekeri en iyi onlar dusurur bisy yedim al suyu eline 45 dk yuru direk dengeye girer abartmadn tabi
Denizim Ceyceycey canim merak ettigim icin soruyorum bu seker cok kilo alincami fazla cikiyor? Ben daha 14.haftadayim, sekerli gidalara dikkatmi edeyim,kilom yok ama sen yazinca korktum,cunku ben eksiden tiksindim tatli gidalari daha iyi yiyebiliyorum
Ceyceycey Leylaekinci sabah kibrit kutusu kadar peynir 6-7 zeytin , 1 yumurta , 3 dilim tam bugday ekmek, yeşillik vsgibi👀 öğlen 4 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 bardak yoğurt bal bal bla
Ceyceycey [bilinmeyen] sana da mı 1900 kalorilik verdiler☹ Zaten ilk 5 aya kadar mide bulantısından bişi yiyemedim yeni canım biseler istedi şimdide yöne bebeğim aç kaldı korkusu ☹ Allahın izni ile bebişlerimizi bi kucağımıza alsak sağlıcakla 🙏🏻🙏🏻
Ceyceycey Saadetakgl 50 mg da max140 olması gerekır sanırım benımkı 155 çıktı ☹ Diğerleride sınırdan yıne yüksek
SalihArzustn Bende 50 mg yaptırdım yüksek çıktı 100 mg yaptırmadım evde kendim bişeyler yapıp şekerimi ölçüyorum ama gittiğimde ne dicek bakalım 😫
Saadetakgl Ceyceycey Benimde yüksek çıkmaz inşallah. Peki yüklemeden önce su içmek de yasak mı acaba?
Ceyceycey Minikfasulye Allah yardımcın olsun canım kolay degılmiş gercekten yıpratıcı bi süreç. Rabbim şifa versin. Benım bulundugum memlekette her taraf kar buz yürüyüş yapacak alan hiç YÖK. İşimde masa başı elimden geldiğince iş yerinde hareket etmeye çalışıyorum ☹
Minikfasulye [bilinmeyen] cok sukur benm vucudum alisik olunca ogunu atladigmda yada ufak seyler kacrdigmda insulinle dngeye giriyo ama bebekde aldigi icin ne zmana dusucek ne zmn yukselcek anlayamiyosun gecen 3 de 40 a dustu sabah 7 ye kadar seker yedim surekli dustu 60 in ustune cikaramadm 2 gundur 200 altina inmiyo mesela ama alisik oldugm icin paniklemiyorum kendim dengeye sokuyorm bide yuruyus hareket yasak bebek hftasina gore asagidaymis 😔 Allah hepimizin yardimcisi olsn insallah ama fazla korkma panikleme bak en guzel domates salatalik tok tutuyo onlari ye ayran ve yogurtta sekeri dusuruyo ☺ yemegn yaninda elinden geldignce yogurt bulndr ben salatalik dogruyom kekik nane atiyorm cok ise yariyo ayranda ayni seklde umarim saglikla dogum yaparsin 🌼 biraz tontis bi bebek gelcek sekerdn dolayi o kadar 😂
Minikfasulye Ceyceycey Allah hepimizin yardimcisi olsun su icmeye ozen goster isten ciktignda eve biraz uzak in arabadn yuru onlar bile yeter emin ol su zaten idrarla sekeri atiyo vucuttn ben icmeye zorluyom ama fazla icemiyorim basarblrsn 2 litre ic mutlaka benm bilgim bu kadar umarim biraz olsn fayydasi olur 🌼
Ceyceycey [bilinmeyen] dün başladım 28 +3 güniüğüm . Benımde öğlenleri 4kaşık akşam 7 kaşık sebze yemeği . Toplam 6 öğün 3 ara 3 ana. Ara öğünler de genelde yoğurt veya süt ile meyve. Ama hiç yemek yanında salata Yok ona şaşırdım
Minikfasulye Ceyceycey benm doktorum ackdkca salata yap ye dedi ama sana ogunde niye vermemisler anlamadm yazmasada ye sen ondanda vitamin geliyo vucuda ben ackym kalkar domates salatalk yerim havuc yerimde insulin kullanmzken o sekeri biraz yukseltebilr yada marul domates salatlk dograyp yiyorum hakiki nar eksiside sekeri dengede tutuyo tavsiye ederim ☺☺
Minikfasulye [bilinmeyen] genelde seker yuksek olnca bebek kilolu olur diyolar ama benm doktormda haftasina gore cok iyi dedi hep bu konu hakknda bilgm yok yasayip ogrencem 🙈 bende liste filan yok kmse umursamiyo beni 11 yasindan beri yasiyon anlatmamiza gerek yok biliyn napcani diyen cikariyo odadan 😂 zor evet ama dermani var cok sukur Rabbim dermansiz bi hastalik vermesin bunada sukur diyorum ben hep