Babytwo2 Bu arada kilo aldırmak için doğru bilet yapmış olursunuz benim bebeğim geriden geliyordu ne yesem kilo aldıramamıştım . Yoğurt ve çiğ kuruyemişe abandım şuan 1-2 gün öne geçti maşallah çpk şükür
Derya-38 Suheda_4406resul yok canım kilolu olunca sağlıklı mı oluyorlar bence çok sıkma kendini sağlıklı doğsun kilosu haftasına uygun olsun Allah sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eylesin.
Derya-38 Suheda_4406resul benim de son 41 gün kaldı iple çekiyorum o günü merakla bekliyorum eşime doğum başladı demeyi 😂
Derya-38 Suheda_4406resul bende bebeğin pozisyonunu çok merak ediyorum 32 haftalıkken baş aşağı idi şimdi 34+1 olduk acaba hala aynı mı hıçkırıktan anlayan var ama ben bebeğin nesi nerede çözemiyorum
Suheda_4406resul Babytwo2 bende pekmezle yemeye başladım yine öyle biraz tatlaniyi yoksa hiç yiyemem😅
Kahvesever Suheda_4406resul Ben gebelikte yoğurda yulaf, hurma, erik (mevsimindeyken) , kayısı koyup her gün yiyordum. Şahsen benim bebeğim 2730 doğdu
EmineDefneGokce Suheda_4406resul ay ne alaka kilo demek sağlık mı demek Allahım ya haftasıyla uyumluysa ne güzel işte şükret Birde bu tarifi çok seviyorum kıvırcık ince ince doğra turşu ince ince doğra azcık nane tuz yoğurt
Suheda_4406resul EmineDefneGokce ben kilolu bebekleri seviyorum hem kilolu hem sağlıklı olsun anlamında dedim yinede herşey Allah’tan gelir evlat evlatlar. Tarif içinde teşekkürler denerim
Senaakoray Suheda_4406resul yoğurdu sadece yiyemiyorsan icine limon ve tuz at bende oyle yiyorum hem mide bulandirmiyor
ilzannliy Suheda_4406resul pekmez, yulaf, meyve, kuruyemiş, baharat… damak zevkine kalmış yakıştırdığın her şeyi katabilirsin 😊 bebiş için zaten meyve kuruyemiş fazlasıyla faydalı
Suheda_4406resul ilzannliy aynen öyle canım birçok kişi farklı farklı örnekler verdi hepsi de çok mantıklı bana çok faydası olucak çok t ederim 😊
Tubag1 Suheda_4406resul nane hafif pulbibr ya da meyve doğrayabilirsin üstüne biraz ceviz badem ne istiyorsan artık