Suheda_4406resul Seyma65 hicbirturlusunu sevmiyorum malesefki 🤣 ama onun dışında farklı şeyler denerim🥰
Suheda_4406resul mommytobe_ evet bende ahududu reçeli ile karıştırıp yemeye bayılıyorum ama şekerli bir tadı oluyo ya zarar verirmi bana veya bebeğime diyede düşündüm
mommytobe_ Suheda_4406resul ev yapimi recelin varsa hazirini yemekten daha iyidir. Bosver ye recelini fazla koymamis olursun sadece
Ygtzynp Suheda_4406resul gronala öneririrm kesinlikle canım hem çok sağlıklı hem çok besleyici.fetlas mom gibi gronalalar var sekersiz ama içerigi kuru meyve kuruyemiş olan
Derya-38 Suheda_4406resul çocuğa niye fazladan kilo aldırmak için uğraşıyorsun ki sen ye yemeğini kuruyemişini ekstra kilo için uğraşma bence hem kilolu bebek doğumu zorlaştırıyor tabii eğer bebeğinin kilosu olması gerekenden çok gerideyse bir şey diyemem
Suheda_4406resul Derya-38 yok bebeğim haftasına göre normal kiloda ama ben kilolu sağlıklı olsun istiyorum
Suheda_4406resul 3babyannesy faydasını gördünüz mü bebeginizin haftası ve kilosu kaç acaba merak ettim😊
Derya-38 Suheda_4406resul yok canım kilolu olunca sağlıklı mı oluyorlar bence çok sıkma kendini sağlıklı doğsun kilosu haftasına uygun olsun Allah sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eylesin.
Derya-38 Suheda_4406resul benim de son 41 gün kaldı iple çekiyorum o günü merakla bekliyorum eşime doğum başladı demeyi 😂
EmineDefneGokce Suheda_4406resul ay ne alaka kilo demek sağlık mı demek Allahım ya haftasıyla uyumluysa ne güzel işte şükret Birde bu tarifi çok seviyorum kıvırcık ince ince doğra turşu ince ince doğra azcık nane tuz yoğurt
Gizzgzz Suheda_4406resul kefir yoğurt tan daha faydalı diyetisyen im söylemişti yoğurt kefir ye sütten daha faydalı diye ama en iyisi kefirmiş evde yap istersen içine sevdiğin bir meyve koyup blender dan geçir
Suheda_4406resul Gizzgzz ben pekmezli yoğurt yemeye başladım hosumada gitti yerken zorlanmadım inşallah bunun faydası olur🥰
Bfmom Suheda_4406resul bende yogurt pek yiyemiyordum. Annem geçen pancarı haşlayıp yogurtlamıs tadı aşırı hoşuma gitti. Artık o şekilde yemegi düşünüyorum.
Suheda_4406resul Bfmom değişikmis oda ama ben bugun den itibaren pekmezli yoğurda başladım artık bunu yemeyi düşünüyorum
Babytwo2 Suheda_4406resul maalaesef şekerle yiyorum ben 😅yanlış ama çocukluğumdan beri sade yiyemem. Anne sütü bile almamama rağmen 3 kız kardeş arasında açık ara tek uzun olmamı annem kase kase yediğim o yoğurtlara bağlar hep 😅 hala da şekerli yerim . Bak yine canım çekti 😆
Suheda_4406resul Babytwo2 bende pekmezle yemeye başladım yine öyle biraz tatlaniyi yoksa hiç yiyemem😅