Surprizbebek1 15+6yım, birazdan kontrolüm var, bizim bıdık inşallah gösterir cinsiyetini 🐣 11 haftalıkken kemik yapısından kıza benzettim demişti doktorum
Gizzgzz Aydn3 13 te kesin olarak öğrendik ultrason cihazının kalitesine ve bebeğin pozisyonuna bağlı benim kızım bacakları açık ulu orta gösterdi sağolsun :)))
Gizzgzz Love13 o klitorisi işte doktor o yğzden kız mı erkek mi net ayırt edemiyor pipiye benzetiyorlar ilk haftada iç dış dudaktan önce klitori oluyor kızlarda :))
Merverg Love13 evet canım tabiki kızdada çıkıntılık oluyor tamda anlattığın gibi hafif top şeklinde çıkıntı olur🙂
Gizzgzz Love13 annelik benim kızım da açıp bacakları ulu orta göstermişti sevinsem mi üzülsem mi bilemedim demiştim :))))
Fatmaakoglu Love13 bende 14 haftaligim henüz bir tahmin bile yapılmadı inşallah öğrenirim Perşembe kontrolum
2prensesannes Love13 bu haftalarda erkekle kz organı karisablyo kesin olarak 16tidan sonra yapin alışveriş derim
Love13 2prensesannes doktor da hemen alışveriş yapmayın netleşmeden dedi ya insan sabırsızlanıyor beklerken valla sağlıklı olsunlar da aman 😍
Rabiaturgut4445 Aydn3 13 haftada bi tahminim var dedi ben aöyletmedim cinsiyet partisi yapacaktık 16 haftada bacaklarını ayırıp gösterdi erkek oldugu için daha erken gösterdi mesela görümcem 22. Hafta net bi sekilde ögrendi kız oldugunu yani bebekten bebege degişiyo 9. Hafta cok cok zor doktorun da söylemez zaten erken oldugundan
Hernasipvaktineesirdir Aydn3 12+2 de öğrenmiştim erkek olduğunu canım. Ultrason kalitesi de çok önemli. Bana kendi doktorum erkek demişti 2 li tarama yaptırmadım ozaman detaylı ultrasona girmen gerekir dedi radyoloji uzmanına gittim detaylı ultrasonda da erkek oldugunu söylediler.
Rabiaturgut4445 Love13 valla erkekte bildigin kocaman pipi gözüküyo bizimki utanmaz hemen gösterdi 😂😂😂
Elifsenayldrm Aydn3 kesin olması için 17. Haftayı beklemiştik biz cinsiyet partisi yapacağım için bu kadar beklemiştim 😅❤️🔥
Momdiary 19 haftaya girecegiz hala bilmiyorum yarın randevum var gösterir umuduyla gidecegim göstermese detaylıda artık
2prensesannes Momdiary ben 33 haftalgm özele gidiyorum bide en son orta renk al dedi ve 2 gebelgm o doktorda geçti bu 3uncu😂ccgm kız mı erkekmj bilmyrz detaylida benzetmeyle bitti😂😂