Mervekara5 Mello29 yaa hangi müzik benimkinde hiç yok öyle şeyler ama starbucks seviyor benimki de içtiğim anda asla durmuyor asla 😂😂
Mello29 Mervekara5 youtubeda böyle mozart falan varya onlardan 😂 kahve de iyiymis ah miniklerimiz bazen hareketlerinde elini ayagini tutuyormusum gibi hissediyorum ❤❤❤
Mervekara5 Mello29 bende bende içim bir garip oluyor böyle dokununca tam hareket ederken sert sert geliyor ya elime 🥰 bu ara birde bende halsizlik çok sende nasıl durumlar kuzucm
Mello29 Mervekara5 Ben de yok halsizlik canım ekstra bir sey olmuyor bu ara su kasılmalar gecince rahatladim resmen.
Mervekara5 Mello29 bende nasıl anlatamam tansiyon da ölçtüm normal ama anlamadım. Çok şükür iyi olda bebişler sabırsızlanıyor arada
Mello29 Mervekara5 ben ilk hamileligimi ögrendigim zamanlarda sürekli uyuyordum ama hayatimda hic o kadar rahat uyumamisimdir oturdugum yerde uyuyakalirdim keske yine gelse o hal bana hamilelikte tek hosuma giden sey olabilir 😂😂😂
Mervekara5 Mello29 ayy evet benim de öyleydi 🥹 yaa diyordum ki hep son aylar gelecek mi o kadar çabuk geçti ki zaman haftalarımız kaldı nerdeyse şimdide yavaşlamış gibi geliyor ☺️
Mello29 Mervekara5 Böyle bazıları dogurmak istemiyorum falan diyor ya ben de en basindan beri sabirsizim günler gecse de hemen kavussam diyorum galiba oglumun kime cektigi belli oluyor 🙈 ama tabi zamaninda kavusalim erkene gerek yok dersimi aldım 😂
Mervekara5 Mello29 demi bende senden sonra dersimi aldım 😄 gerçi hep tetikteyim de sürekli korkuyorum en başta da lekelenme falan yaşamıştım ben tik olmuştu herseyi takıyordum artık kafama 😅
soilsmell Mervekara5 alışılıyor canım karnın genişledikçe birde organlar sağa sola kayıyor o kadar baskı olmuyor
Pearlyy YagmurAnnesi bende bunun için başlık açacaktım 36. Haftamdayım ve vajinamda batma olmaya başladı. Özellikle yürürken oluyor. Normalmidir??
Pearlyy Mervekara5 her an değil bazen ara ara baskı gibi oluyor. Şuan geçti mesela ama ara ara oluyor..