Honeymom17 Ayselsinan cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim❤️
Elvancn Ayselsinan canım böbrek büyümesi bana stent dediler ben istemiyorum dedim cumartesi yine konusacaz böbrek son durum göre bende 28 haftaligim 19ml şuan bibrek büyüme stent diyorlar erken doğum sebebi oda sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum sende oluyormusun canm hangi ilaçlar kullanıyorsun bana böbrek büyümesi için bir ilaç yok denildi
Ayselsinan Elvancn evet bobrek buyumesi icin bir ilac yok sadece doktorun verdigi antibiyotik ilaclari kullaniyoruz dogumdan sonrada normale donuyor bobrek buyumeye kaynakli bobrek islevini yapamadigi icin icini bosaltamadigindan enfeksiyon oluyoruz benimde enfeksiyonum bundan dolayi erken dogum yapmamak icin bana progeston verdi 1 ay kullandim suam icin risk kalmadi erken doguma yonelik bugun ilacimi degistirdi doktor biraz daha yukseltti…
Elvancn asetonluoje hangi ilaç kullandınız şuan benim lökosit 48 antibiyotik kullanıyorum 1000lik olan
Elvancn Ayselsinan erken doğum yönelik hnagi ilac kullanıyorsun canm bende sabah akşam progsetan kullaniyorum eve doğru diyorsun böbrek büyüme sebebi enfeksyon ondna oluyorum sizin kac haftaliksiniz kaç ml böbrek sizde mi idrar yolu enfeksiyonu oluyorsunuz sık sık cnm
Ayselsinan Elvancn progestan kullandim 30+6 haftalik en son bakildiginda 16 ml’ di surekli oluyor ve iki gun once hastaneye gittim ureme var dedi normal hafif antibiyotik kullaniyordum enfeksiyon icin ama ureme oldugu icin antibiyotigimi yukseltti sabah aksam 1000 mglik kullanmaya basladim… Antibiyotik bittikten sonra yine idrar tahlili verecegim ayrica ultrasona girecegim suan icin takibe aldi doktorum…
Mommyy0708 Honeymom17 benim o kadar yüksekti ki böbreklerime kadar enfeksiyon kapmışım, ağrıdan soluğu acilde aldım gecenin köründe. Antibiyotik ile geçti, su içmeyi ihmal etme. Mesaneni sürekli yıkaman lazım su içerek, mikrop barınamaz ozaman
Ayselsinan Mommyy0708 genital bolgeyi de disardan ve sabun kullanmadan yada herhangi bir genital temizleyici kullanmadan yikamak gerektigini soyluyor doktorlar cunki vajinanin kendine ait bir florasi oldugunu ve kendi florasini bozmadan yikamak gerektigini soyluyorlar surekli yikamakta enfeksiyon riskini artiriyor vajina kendi florasi olmadan mikroplarla savasamiyor enfeksiyona davetiye vermis oluyoruz…
Elvancn Ayselsinan geçmiş olsun canım benim böbrek 19ml olmuş büyüme bende takip aldı doktorum bugün yine gidecem ölçüm yapmaya ben de 1000lil.kullaniyorum antibiyotik üreme var mı bugün ogrencem kan da enfeksyon görüldü benim beyaz kan enfeksyon varmış siz idrar yapmak zorluk cekiyormusunuz ben zorlaniyorim şuan antibiyotik kullanıyorum geçti gibi sanki
Elvancn Ayselsinan doğru diyorsunuz ben ürolojiye sıra beklerken eşim enfeksiyon doktor yanına gitmiş kapısı açık görünce🤣sormuş demiş eşim sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyor doktor demiş çok yikamasin ne yapacan diye sormadın mi dedim eşime yok dedi peki sende öyle diyorsun cnm lavaba sonra idrar. Sonra yikamalim mi vajinayi
Ayselsinan Elvancn ben daha agirlarini gecirdigim icin enfeksiyonda agrim olmadi bobrege baski olunca agrilarim oldu sadece idrar yaparkende agri sizi yanma olmadi hic antibiyotik kullaniyorum ben gecip gecmedigini tahlil yaptirinca anliyorum sadece…
Ayselsinan Elvancn ic camasirini gunluk degil sabah aksam degistir camasirlarini degistirmeden once utule giy gunluk ped kullan ben genelde iliski sonrasi yikiyorum diger zamanlarda tuvalet kagidiyla siliyorum iyice kuruluyorum islak nemli birakmamaya calisiyorum zaten gun icerisinde surekli tuvalete girip cikiyoruz ben bunlari yapiyorum benim tek skntim ben disariya cok cikiyorum zorda kalmadikca disarida tuvaleti kullanmiyorum kullaninca eve gelince banyo yapiyorum ama disarda kullanmak istemedigim icin cok tutuyorum benim enfeksiyon kapmam birazda bundan kaynakli…
Daba Bemde de büyüme var sol bobrekde ilac verdiler baska birdey yapmadi dr bakalim 13 unde gidicem ne diyecek