Leylakacan34 Gulsumsagir5416 ilk bebeğim Kaan Eymen, ikinci geliyor onunda Karan Egemen olucak inşallah🥰
dedanur @“Gulsumsagir5416”# bizde hayırlısıyla inşallah oğlumuzun ismini Yiğit Ali düşünüyoruz Sağlıcakla gelsinler bebişlerimiz ❤️
Kirmizibalik1 Mary- Nasil oluyooo anlatsanıza 😀 Ben Alihan cok istiyordum ama Mahir nedense erkege guzel gidiyor. Degisik dugusuk isim olmasin istiyorum
Mary- Kirmizibalik1 bi kere gittiğimiz yerde adı çok beğeniliyor. Mahir yetenekli kabiliyetli demek. Gerçekten de anlamları etkiliyor çocukları.
Kpinart ilzannliy kaan moğolcadan geçmiştir. Kağan ise türkçedir. İkiside aynı anlamlı. bende kağan şeklinde koymayı düşünüyorum
PamirKayra Buustncr naip olursa bizde iki isim arasında kaldım ama pamir ismini eşim beğenmiyor. kayra 15 yıldır aklımda hep ilk çocuğumun adını kayra koyucam demiştim 🥰
Seycankrckrks Gulsumsagir5416 ben Karel katicam insallah cennetten gelen sürpriz meyve saf temiz anlamina geliyormuş
mavi_mucize misirveannesi belli sebebi yok tek okul yıllarından beri kendimce karar verdiğim, bence güzel bir isim.Şimdiye kadar bildiğim bu ismi taşıyan insanlar çok düzgün ve zeki kişilerdi. Neden böyle bir soru sorduğunuza anlam veremedim bende
0293_GzL Pnrefeminikmucizemmm ilk çocuğumuz eşimle Salih Metehan düşünüyoruz Allah nasip eder, sağlıkla ve kolaylıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻