Merveehandan senibekliyoruzannecim bende aynı ismi düşünüyorum ama eşim Yusuf’u halen kabul etmedi erende tamamiz
Pnrefeminikmucizemmm Merveehandan benim eşimde Yusuf koymak istemedı ben bi kaç kere rüyamda gördüm ve eşime dedım diğer oğlumun iki isminide kendi koymuştu hiç karışmadım bunada ben karar vercem dedım oda artık bişey demedı ama ailesı hemen birilerine benzetme peşindeler bnde koymuyorum ozmn feln dedım ama büyük ihtimal Yusuf olcak yine bişey söylerlerse Yasin koyabilirim
Prensesannesi96 Gulsumsagir5416 çok sevdiğimiz bir hocaya danıştım isim çocuğu çok etkiler diye Siraç dedi onu düşünüyoruz hemde Farklı geldi ve anlamına cok güzel Allah nasip ederse 4 ay içinde değişmez kararımız siraç 💕 poyraz rüzgar kuzey bu tur isimler çocuklara ahır geliyo ve gördüğüm kadarıyla hep aile sıkıntı çekiyor bu tur isimler cok önerilmiyor
Sevcan-14 Rabbim hayırlısı neyse onu nasıp etsin cümlemize biz oğlumuz olursa yavuz Selim koymayı duşunuyoruz
Hayatanne Gulsumsagir5416 Aybars olacak Allah’ın izniyle 💖 galiba bu ismi tek ben koyacağım oğluma hiç göremedim 🤣
Nurcanben alparslansmother dalga geçilecek bir isim degilken dalga geçmeniz sizin patavatsızlığınız hanımefendi 🤦🏼♀️
ozlemm-123 Benim bebeğiminde cinsiyeti henüz belli değil ama erkek olursa eğer Yaman Ege, Karan Ege, Yaman Aslan, Atlas, Kayra ve Doruk bunlardan birini koymayı düşünüyoruz . Sağlıkla gelsinler inşallahh 💙
AtlaSeda Atlas koyuyoruz biz 🥰❤️ Allah nasip ederse kimlikte Atlas yazacak kulağına Batın Atlas okunacak 🤲🏻