bbyyzl alparslansmother bu atlas ismi bana bana saçma geliyor sanıyordum bebeklerin yüzde 70 i atlas oldu 😒
Busra_2 H_a03 bize nasip olursa koyacağız inşallah 30haftalik olduk eşimin ismi emre ona uygun olsun diye emir düşündük
Babyykmz Rabiaturgut4445 ben kimsede olmayan isimleri daha cok seviyorum ne kadar az duyulmus olursa o kadar guzel bence 🥰 anlamida harika 🥰
Buseufuk1531 alparslansmother alparslansmother sizin adınız neydı pardon da 🤣🤣İsminizi bile ekleme yapamamışsınız
alparslansmother Buseufuk1531 napcan benim adimi tavsiyem atlas koyma daha guzel anlamli isimler var ben bile dalga gectiysem cocuk büyüyünce arkadaşlari nasil dalga gecer allah bilir
elifcicek_07 alparslansmother Kadın hem dalga geçmiş hemde bununla övünmüş. Gerçekten harikasınız karşınızda robot varmış gibi konuşuyorsunuz
Nurcanben alparslansmother dalga geçilecek bir isim degilken dalga geçmeniz sizin patavatsızlığınız hanımefendi 🤦🏼♀️
Mine16 Gulsumsagir5416 Bende babası ile uyumlu olsun istiyorum. Babasının adı MERT oğlumun adını METE koymak istiyorum ama henüz karar vermedik. Bunlar da beğendiğim diğer isimler.☺️💙 Alper Mert Efe Yiğit Umut Aras Kerem Kağan
Esraygcc16 Oğlumun adı Alparslan rabbim nasip ederse ikinciye de oğlum olucak eşim ve oğlum Ertuğrul ismini istiyorlar ama benim aklımda ▪️Cihangir ▪️Barbaros İsimleri var bakalım bizde henüz sonuca varamadık 🙂
elifcicek_07 alparslansmother bize ne ama değil mi?beğen beğenme ama kalp kırma işte sadece yüzyüze geldiğimiz değil burda ki insanlara da hakkımız geçiyor arkadaşım bunları da soracaklar bize öteki tarafta kalp kırmak Kabe’yi yakmaktan daha günah diyor peygamberimiz. Bende İlkin Doruk koyacağım üslubu çirkin biri bişey deyince çevremde çok üzülüyorum
seymaa_7 alparslansmother tüm gücünü iyilik yapmak için kullanan mesela fikrinizi söylediniz tamam koyup koymamam size kalmadı herkesin kendi kararı ben beğendim kimsenin de dalga geçmesine izin vermem ilerde