senibekliyoruzannecim 38 haftalık olduk iki gündür ismi belli çok şükür Yusuf Eren koyacağız Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin💙
Merveehandan senibekliyoruzannecim bende aynı ismi düşünüyorum ama eşim Yusuf’u halen kabul etmedi erende tamamiz
hayecyil Bizimde erkek olucak Allah nasip ederse ama isim için henüz erken karar vermedik kafamızda var bi kaçtane bakalım 🤔 Hanzala Hazar Asaf Ahlas Han 💙
ozi086 Benimde bir oğlum var adı Arda şimdi bir oğlum daha olacak Allah’ın izniyle abisi Atlas dedi babası Aras Atlas Aras koymaya karar verdik
seymaa_7 alparslansmother tüm gücünü iyilik yapmak için kullanan mesela fikrinizi söylediniz tamam koyup koymamam size kalmadı herkesin kendi kararı ben beğendim kimsenin de dalga geçmesine izin vermem ilerde
1anne2bebek__ Gulsumsagir5416 erkekte isim sıkıntı😅 bizde şu an sadece Can ismine yoğunlaşmış durumdayız. Sade pıt pıt 😀
esma373 Gulsumsagir5416 Alparslan yada adar 💙 benim de henüz cinsiyeti belli değil ama erkek olsa bunları koyar kız olursa asya koyarım 💜
Nus_12 Gulsumsagir5416 ben oğluma Muhammed Talha ismini koydum sahabe isimlerini koymanızı öneririm adlarıyla buyuyp onların ahlakıyla ahlaklansjnlar inşallah ben bu niyetle koydum 🤲🤲🤲
Benas Buustncr yanlış anlamayın isim çok güzel ama anlamını araştırın bence eltim bırakacaktı ama anlamı güzel deildi DİE vazgeçti
Buustncr Benas yok neden yanlış anlayayım :) anlamını biliyorum ama eşim kararlı bırakmak istiyor ben de nasıl isterse öyle olsun diye ona bıraktım 🤗
bubizimhikayemiz Ben henüz karar veremedim 🤦🏻♀️2-3 hafta oldu cinsiyeti öğreneli ama kararsızım Mervan ismi çok güzel ama anlamı saçmaymış internette.