Eren_umay2 alyabebek23 bi arkadaşım da meva su koydu şuanlık normal gibi canm tabi içini bilemem ama uyardıgın için çok teşekkür ederim dikkate alacam düşünüp araştıracam daha kısa öz bir isim daha koyabilirim 😌🥰❤
kbrnrcglr dilsadaydn biz Alara koyucaz mesela🥰💕 defne duru pera bade bu isimler de güzel fikir olur belki ama sizin seçtikleriniz de çok hoş🥰💕
Busratanercan dilsadaydn hazel lina ve ya buğlem lina ve öykü minel aklıma bunlar geliyor içime sinen 😊
Nurlis bbyyzl Minel ismini ikinci isim olarak koymak istiyorum çok ama kararsızım ya. Araştırdım baya anlamsız çıkıyor mesela kuranda den dan Eki olarak kullanılıyor. Koymak için bi sakınca yokmuş ama çok arada kaldım
Lazz61 dilsadaydn Meryem Sare, İpek, Asya kesinleşmemiş bir isim karmaşası 🤣 Meryem i abisi istiyor yanına hangisi daha hoş durur bilemedim 🤷♀️
tgc-52 dilsadaydn erkek annesi olucam hayrlısıyla . Kız bebişim olmuş olsaydı Minel Liya Sare Mina Güneş Maysa Kumsal Bu isimler arasından birini koymayı düşünüyordum 🥰 belki işinize yarar ❤️